مقدمه ای بر مقالات تصویری

Publish Year: 1397
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 124

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

JR_RUMS-17-5_001

تاریخ نمایه سازی: 25 دی 1401

Abstract:

سخن سردبیر Editorial مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان دوره هفدهم، مرداد ۱۳۹۷، ۳۹۳-۳۹۴       مقدمه ای بر مقالات تصویری An Introduction to Pictorial Essay   محسن رضائیان[۱]،[۲] M. Rezaeian   مقالات تصویری یکی از انواع مقالات آموزشی در علوم سلامت است که در آن، نویسندگان سعی می کنند با بهره گیری از تصاویر فراوانی که استانداردهای لازم آموزشی را داشته باشند، پیرامون یک موضوع خاص، اطلاعات لازم را در اختیار خوانندگان خود قرار دهند. این قبیل مقالات معمولا در عنوان خود دارای واژگان "مقاله تصویری" (Pictorial essay) بوده و دارای یک خلاصه ی بدون ساختار کوتاه (حداکثر ۵۰ کلمه) می باشند [۱]. پس از یک مقدمه کوتاه که در بر گیرنده ضرورت، اهمیت و هدف مقاله تصویری می باشد، تصاویر متعدد (معمولا بیست تا سی تصویر) در یک چینش و آرایش معقول همراه با زیر عنوان های لازم ارائه می گردند. این تصاویر با زیرنویس های جامعی که دارند، جنبه های مختلف موضوع مورد نظر را برای خوانندگان خود ارائه می نمایند. مقاله در صورت نیاز همراه با بحث خواهد بود، اما میزان نوشتاری مقاله معمولا از ۲۰۰۰ کلمه نباید تجاوز نماید. این قبیل مقالات با یک خلاصه و ارائه تعداد محدودی از رفرانس ها (هشت تا پانزده مورد) به پایان می رسند [۱]. مقالات تصویری معمولا برای نشان دادن تصاویری نظیر تصاویر رادیولوژی، اندوسکوپی و لاپاراسکوپی، الکتروکاردیوگرام، الکتروانسفالوگرام، اکوکاردیوگرام، گراف های آزمایشگاهی و مواردی از این دست به کار می روند [۱]. برای مثال در یکی از این مقالات با عنوان: Pitfalls in CT diagnosis of appendiitis: Pictorial essay نویسندگان سعی کرده اند تا با به کارگیری تصاویر بسیار واضح نشان دهند که چگونه ممکن است سی تی اسکن در مواردی باعث عدم تشخیص آپاندیسیت گردد. نویسندگان مقاله امیدوار هستند که خوانندگان پس از اتمام مطالعه مقاله قادر به تشخیص مواردی باشند که منجر به تشخیص اشتباه آپاندیسیت با استفاده از تصاویر سی تی اسکن می گردد [۲]. نظر به اهمیت مقالات تصویری در آموزش علوم پزشکی، مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان آمادگی خود را برای چاپ این قبیل مقالات اعلام می دارد.       References   [۱] Peh WC, Ng KH. Writing a pictorial essay. Singapore Med J ۲۰۱۰; ۵۱(۳): ۱۸۶-۸. [۲] Shademan A, Tappouni RF. Pitfalls in CT diagnosis of appendicitis: Pictorial essay. J Med Imaging Radiat Oncol ۲۰۱۳; ۵۷۷(۳): ۳۲۹-۳۶.       [۱]- استاد گروه آموزشی اپیدمیولوژی و آمار زیستی، دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، رفسنجان، ایران     تلفن: ۳۱۳۱۵۱۲۳-۰۳۴، دورنگار: ۳۱۳۱۵۱۲۳-۰۳۴، پست الکترونیکی: moeygmr۲@yahoo.co.uk، ارکید:  ۰۰۰۰-۰۰۰۳-۳۰۷۰-۰۱۶۶ [۲]- استاد مرکز تحقیقات محیط کار، دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، رفسنجان، ایران

Authors

محسن رضائیان

دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • References[۱] Peh WC, Ng KH. Writing a pictorial essay. Singapore ...
  • Shademan A, Tappouni RF. Pitfalls in CT diagnosis of appendicitis: ...
  • References[۱] Peh WC, Ng KH. Writing a pictorial essay. Singapore ...
  • Shademan A, Tappouni RF. Pitfalls in CT diagnosis of appendicitis: ...
  • نمایش کامل مراجع