سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تاثیر مدلهای خطی و هیسترسیس جداسازها بر رفتار سازه های جداسازی شده لرزه ای

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,973

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SEE05_183

Index date: 16 September 2006

تاثیر مدلهای خطی و هیسترسیس جداسازها بر رفتار سازه های جداسازی شده لرزه ای abstract

روش جداسازی پایه، یک راهکار طراحی سازه های مقاوم در برابر زلزله است که در آن با تعبیه عناصری با سختی افقی کم در تراز بین پی و روسازه، مشخصات رفتار دینامیکی سیستم نسبت به حالت متداول با پایه گیردار تغییر کرده و با جداسازی حرکات شدید زمین از روسازه، موجب کاهش انرژی ورودی زلزله به روسازه و کاسته شدن از دامنه پاسخ آن می گردد . بدین ترتیب در یک سیستم سازه ای با جداسازی پایه مناسب، تغییر مکان های سازه ای عملاً و عمدتاً در قالب حرکات جسم صلب روسازه محدود می شوند. در این مقاله به منظور ارزیابی تاثیرمدلهای خ طی و هیسترسیس جداسازه ا بر سازه های جداسازی شده لرزه ای ، قاب هایی 4 و 8 طبقه با سیستم های جداساز با مدل خطی و هیسترسیس مد نظر قرار گرفتند . مدل های مذکور توسط روش استا تیکی معادل با توزیع بار مثلثی پیشنهادی آیین نامه، طراحی شده و سپس تحت زلزله السنترو و نور ثریج تحلیل دینامیکی غیرخطی تاریخچه زمانی شدند . پاسخ های برش پایه، برش طبقات ، تغییر مکان کف ها، تغییر شکل نسبی طبقات که اهمیت خاصی برای ارزیابی رفتار واقعی این سازه ها دارند ، مورد توجه قرار گرفتند . در مرحله بعدی به منظور بررسی عملکرد سازه های مذکور تحت زلزله طراحی پیشنهادی آیین نامه، نقاط عملکرد این سازه ها با استفاده از تحلیل فزاینده خطی (Pushover) بدست آمده و پاسخ سازه ها در نقاط عملکردی خود مورد بررسی قرار می گیرند.

تاثیر مدلهای خطی و هیسترسیس جداسازها بر رفتار سازه های جداسازی شده لرزه ای Keywords:

جداساز با مدل خطی , جداساز با مدل هیسترسیس , تحلیل دینامیکی غیرخطی , تحلیل فزاینده خطی

تاثیر مدلهای خطی و هیسترسیس جداسازها بر رفتار سازه های جداسازی شده لرزه ای authors

محسن غفوری آشتیانی

استاد، پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله

شیما طاهری

دانشجوی کارشناسی ارشد، پژوهشگاه بی نالمللی زلزله شناسی و مهندسی زلز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
غفوری آشتیانی، محسن _ طاهری، شیما؛" توزیع نیروی برش پایه ...
International Conference of building Officials(1 99 1), ?Earthquake Regulations for ...
Skinner, R.I., Robinson, W.H. & Mcverry, G.H., ? An introduction ...
Building Seismic Safety Council (BSSC) , 2000 .Prestandard and Commentry ...
Building Seismic Safety Council (BSSC) , 2000 .Prestandard and Commentry ...
Applied Technology Council , ATC40, 1996.Seismic Evaluation and Retrofit of ...
CSI Analysis Refrence Manuals Computer and structure, INC, B erkeley, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تاثیر مدلهای خطی و هیسترسیس جداسازها بر رفتار سازه های جداسازی شده لرزه ای" توسط محسن غفوری آشتیانی، استاد، پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله؛ شیما طاهری، دانشجوی کارشناسی ارشد، پژوهشگاه بی نالمللی زلزله شناسی و مهندسی زلز؛ منصور ضیائی فر نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی پنجمین کنفرانس بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله جداساز با مدل خطی ، جداساز با مدل هیسترسیس،تحلیل دینامیکی غیرخطی، تحلیل فزاینده خطی هستند. این مقاله در تاریخ 25 شهریور 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1973 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که روش جداسازی پایه، یک راهکار طراحی سازه های مقاوم در برابر زلزله است که در آن با تعبیه عناصری با سختی افقی کم در تراز بین پی و روسازه، مشخصات رفتار دینامیکی سیستم نسبت به حالت متداول با پایه گیردار تغییر کرده و با جداسازی حرکات شدید زمین از روسازه، موجب کاهش انرژی ورودی زلزله به روسازه و کاسته شدن ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تاثیر مدلهای خطی و هیسترسیس جداسازها بر رفتار سازه های جداسازی شده لرزه ای با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.