سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

طراحی فرآیند ساخت و توسعه محصول جدید از ایده تا محصول

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 8,502

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCVCC01_040

Index date: 1 September 2012

طراحی فرآیند ساخت و توسعه محصول جدید از ایده تا محصول abstract

متغیر بودن قوانین رقابتی در دنیای کسب و کار و پارامترهای عرضه و تقاضا ، فرآیند ارایه محصول جدید به بازار را با اهمیت خاصی جلوه داده است. اکثر سازمان ها امروزه بیش از هر زمان دیگری دریافته اند که صرف تکیه و اعتماد به اهرم های رقابتی سنتی مانند افزایش کیفیت، کاهش هزینه و تمایز در فروش محصولات و خدمات بیشتر کافی نبوده و در عوض مفاهیمی همچون سرعت، چابکی و انعطاف پذیری در رقابت، نمود قابل توجهی پیدا کرده اند و گرایش به سمت ارایه محصولات و خدمات جدید به بازار خود دلیل موجهی بر این تغییر نگرش است. از اینرو سازمان ها نیازمند روش های نوینی برای توسعه محصولات خود هستند تا آنها را در کوران رقابت با رقبای خود در سطح قابل قبولی از موفقیت قرار دهند. مدل دو بعدی توسعه محصول جدید با معرفی فرآیندی انعطاف پذیر برای توسعه محصول جدید با تکیه بر نقاط قوت مدل ها و روش های پیشین توسعه محصول جدید و حذف نقاط ضعف آنها سعی بر آن دارد تا مدلی عام را برای استفاده در صنایع مختلف اعم از تولیدی و خدماتی ارایه دهد.

طراحی فرآیند ساخت و توسعه محصول جدید از ایده تا محصول Keywords:

محصول جدید , توسعه محصول جدید , نوآوری , خلاقیت , مدل دو بعدی توسعه محصول جدید

طراحی فرآیند ساخت و توسعه محصول جدید از ایده تا محصول authors

محمود انصاری

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی شریف

مصطفی مصطفوی

عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی شریف

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
اخباری، محسن، "معرفی الگوهای توسعه محصول جدید"، سمینار دوره کارشناسی ...
C. Merle Crawford and C. Anthony Di Benedetto "New Products ...
Annacchino, M A. "Pursuit of New Product Development: The Business ...
Trott, P. "Inward technology transfer as an interactive process: a ...
Trott, P. "Inward technology transfer as an interactive process: a ...
Cooper, R. G. "Winning at new products", 3rd ed. Perseus ...
Ettlie, J.E. and J.M. Elsenbach, Modified Stage-Gate Regimes in New ...
Ottosson, S., Dynamic product development -- DPD. Technovation, 24(3): p. ...
Nader, A.E., Shamsuddin, A., Zahari, T., "A Conceptual Mode] of ...
Leenders, R.T.A.J., J.M.L.V. Engelen, and J. Kratzer, ...
Engineering and Technology Management, p: 6992, .2003 ...
Classic RUP fo SOMA": IBM Corp, 2006 ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "طراحی فرآیند ساخت و توسعه محصول جدید از ایده تا محصول" توسط محمود انصاری، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی شریف؛ مصطفی مصطفوی، عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی شریف نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی نخستین کنگره ملی توسعه خوشه صنعتی قطعات خودرو پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله محصول جدید، توسعه محصول جدید، نوآوری، خلاقیت، مدل دو بعدی توسعه محصول جدید هستند. این مقاله در تاریخ 11 شهریور 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 8502 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که متغیر بودن قوانین رقابتی در دنیای کسب و کار و پارامترهای عرضه و تقاضا ، فرآیند ارایه محصول جدید به بازار را با اهمیت خاصی جلوه داده است. اکثر سازمان ها امروزه بیش از هر زمان دیگری دریافته اند که صرف تکیه و اعتماد به اهرم های رقابتی سنتی مانند افزایش کیفیت، کاهش هزینه و تمایز در فروش محصولات و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله طراحی فرآیند ساخت و توسعه محصول جدید از ایده تا محصول با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.