سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تاثیر درزهای قائم بر مقاومت دیوارهای آجری

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,825

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCCE03_005

Index date: 18 September 2006

تاثیر درزهای قائم بر مقاومت دیوارهای آجری abstract

یکی از مشکلات اجرایی در دیوارهای آجری، عدم پر شدن درزهای قائم این دیوارها، توسط ملات می باشد. ملاحظه می شود که عمده درزهای قائم دیوارهای آجری موجود در کشور ما، به دلیل سهولت اجرا و عدم دقت سازنده، خالی از ملات باقی می مانند. تا کنون جهت تعیین تاثیر این ضعف اجرایی بر روی مقاومت دیوارهای آجری، فعالیتی جدی انجام نشده است. برای این منظور اقدام به ساخت تعدادی دیوار آجری با مصالح و ابعاد مشخص کردیم که گروهی از آنها جهت آزمایش برش درون صفحه و گروهی دیگر جهت آزمایش خمش خارج از صفحه تهیه شده بودند. از آنجا که فعالیت ما یک فرایند مقایسه ای است، نمونه های تهیه شده برای شده برای آزمایش از نظر ابعاد و مصالح کاملا مشابه بودند و تنها تفاوت آنها در این بود که در تعدادی درزهای قائم با ملات کاملا پر شده بودند، اما در بقیه درزهای قائم کاملا خالی از ملات بودند. آنگاه نمونه های موجود را در شرایط کاملا مشابه، تحت آزمایش برش درون صفحه و خمش خارج از صفحه به صورت بار افزون ( push over) قرار دادیم و نمودار نیرو – جابجایی و باز نهایی را برای هر کدام از نمونه ها بدست آورده و با هم مقایسه کردیم. در این مقاله به شرح آزمایشهای انجام شده و نتایج حاصل از آنها می پردازیم.

تاثیر درزهای قائم بر مقاومت دیوارهای آجری Keywords:

تاثیر درزهای قائم بر مقاومت دیوارهای آجری authors

محمدامیر نجفقلی پور حقیقی

دنشجوی کارشناسی ارشد عمران- سازه، دانشکده مهندسی دانشگاه شیراز

امیر رضا رجبی

دانشجوی کارشناسی ارشد عمران- سازه، دانشکده مهندسی دانشگاه شیراز

محمود رضا ماهری

استاد بخش راه و ساختمان، دانشکده مهندسی دانشگاه شیراز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
تسنیمی. ع 0 رفتار دیوارهای آجری مندرج در استاندارد 2800, ...
Sinha, B.P., Hendry, A.W. 1969, Racking Tests On Story-height Shearwall ...
Johnson, F.B., Thompson, _ 1969, Development of Diametral Testing Procedures ...
Abrams, D.P. 1992, Strength and Behavior of Unreinforced Masonry Elements, ...
Page, A.W.1978, Finite Element Model for Masonry, Journal of Structural ...
Lourenco, P.B., Rots, J.G. 1997, Multisurface Interface Model for Analysis ...
Schlegel, R. , Rauten strauch, K. 2004, Failure Analysis of ...
ASTM Standards in Building Codes, 36" Edition, 1999. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تاثیر درزهای قائم بر مقاومت دیوارهای آجری" توسط محمدامیر نجفقلی پور حقیقی، دنشجوی کارشناسی ارشد عمران- سازه، دانشکده مهندسی دانشگاه شیراز؛ امیر رضا رجبی، دانشجوی کارشناسی ارشد عمران- سازه، دانشکده مهندسی دانشگاه شیراز؛ محمود رضا ماهری، استاد بخش راه و ساختمان، دانشکده مهندسی دانشگاه شیراز نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی سومین کنگره ملی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ساختمانهای مصالح بنایی ، دیوارهای آجری ، برش درون صفحه ، خمش خارج از صفحه ، درزهای قائم هستند. این مقاله در تاریخ 27 شهریور 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1825 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از مشکلات اجرایی در دیوارهای آجری، عدم پر شدن درزهای قائم این دیوارها، توسط ملات می باشد. ملاحظه می شود که عمده درزهای قائم دیوارهای آجری موجود در کشور ما، به دلیل سهولت اجرا و عدم دقت سازنده، خالی از ملات باقی می مانند. تا کنون جهت تعیین تاثیر این ضعف اجرایی بر روی مقاومت دیوارهای آجری، فعالیتی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تاثیر درزهای قائم بر مقاومت دیوارهای آجری با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.