سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

نقش پلیمرها در سرعت دهی به تشکیل گرانول در راکتور UASB

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,255

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCCE03_021

Index date: 18 September 2006

نقش پلیمرها در سرعت دهی به تشکیل گرانول در راکتور UASB abstract

راکتور UASB اولین بار در اواخر دهه 1970 در هلند ساخته و در سال 1980 در سطح بین المللی معرفی گردید. امروزه این سیستم به عنوان یک روش شناخته شده در تصفیه فاضلابهای قوی محتوی الکل و هیدروکربن دارای کاربرد وسیعی است ولی اخیرا در تصفیه فاضلابهای محتوی الاینده های آروماتیکی و فاضلابهای با قدرت کم نیز استفاده می شود. این سیستم به صورت رشد معلق بستر بی هوازی با جریان رو به بالا کار می کند. از جمله عوامل محدود کننده مهم در این سیستم، تشکیل زمان بر گرانولهای اولیه است لذا در این تحقیق سعی شده است با به کار گرفتن پلیمرهای طبیعی و مصنوعی، نقش آنها در تسریع تشکیل گرانول با هدف کاهش زمان ماند، افزایش راندمان حذف COD و بهبود کیفیت گرانولها مورد بررسی قرار گیرد. بدین منظور شش پایلوت دو جداره UASB از جنس پلاکسی گلاس با مقطع مربعی به جداره داخلی 70×10×10 سانتیمتر ساخته و به کار گرفته شد. جداره خارجی جهت سیر کوله کردن آب گرم بود تا دمای مناسب برای رشد میکرو ارگانیسم ها را در محدوده 37 درجه سانتی گراد فراهم کند. همچنین به طور مداوم کنترل PH در محدوده 7/5-6/5 و دبی مناسب به طوری که لجنها معلق مانده و در ضمن شسته نشوند، انجام می شد. فاضلاب مورد بررسی، فاضلاب سنتزی با خوراک مالتوز بوده است. راکتور اول به عنوان شاهد ( بدون افزودن پلیمر یا بیوگرانول) و راکتورهای دوم و سوم با پلیمر طبیعی کیتوزان مورد آزمایش قرار گرفته و اثر اضافه کردن پلیمر به صورت هفتگی و روزانه بررسی شد. در راکتورهای چهارم و پنجم نیز افزودن پلیمر مصنوعی پلی اکرایل آمید (PAM) به صورت هفتگی و روزانه و در راکتور آخر اثر افزودن بیوگرانول مورد مطالعه قرار گرفت. مقادیر پلیمر اضافه شده به سیستم ها پس از تعیین غلظت بهینه از طریق آزمایش جار در محدوده PH معادل 7/5-6/5 با مقایسه لخته های تشکیل شده از نظر قطر متوسط، سرعت ته نشینی و همچنین کدورت آب روی لجن، تعیین و در نهایت راندمان سیستمها در حدف COD مقایسه شد.

نقش پلیمرها در سرعت دهی به تشکیل گرانول در راکتور UASB Keywords:

نقش پلیمرها در سرعت دهی به تشکیل گرانول در راکتور UASB authors

بیتا آیتی

استادیار گروه مهندسی محیط زیست- بخش عمران، دانشگاه تربیت مدرس

ملیحه محمدیون

دانشجوی کارشناسی ارشد عمران- محیط زیست دانشگاه تربیت مدرس

حسین گنجی دوست

استاد گروه مهندسی محیط زیست- بخش عمران دانشگاه تربیت مدرس

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
احمد سبزعلی-احمد خدادادی-میترا غلامی - "میکروبیولوژی فرایندهای تصفیه فاضلاب" -(1384)انتشارات ...
اقدمگاهی خراسانی، حبیب‌اله- « تعیین شرایط بهینه تشکیل گرانول‌های UASB ...
آیتی، بیتا -+ تاثیر کاربرد پلیمرهای طبیعی و مصنوعی بر ...
Kuan-Yeow Show, Yigwang, Shiu-Feng Foong, Joo-Hwatay, (2004), Accelerated start-up and ...
Metcalf and Eddy.(1970) Waste Water Engineering. Treatment Disposal Reuse . ...
2p(d Internatioal Trade Fair for Plastics & Rubber, Tehran Permanent ...
Pankaj R. Rege, Lawrence H. Block, (1998), 4Chitosan processing: influence ...
http ://web .umr.edu/~j stoffer/S ynthe S i s/pacrylamide .html ...
Methods for the Examination of Water and Standard؟، , (1995) ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "نقش پلیمرها در سرعت دهی به تشکیل گرانول در راکتور UASB" توسط بیتا آیتی، استادیار گروه مهندسی محیط زیست- بخش عمران، دانشگاه تربیت مدرس؛ ملیحه محمدیون، دانشجوی کارشناسی ارشد عمران- محیط زیست دانشگاه تربیت مدرس؛ حسین گنجی دوست، استاد گروه مهندسی محیط زیست- بخش عمران دانشگاه تربیت مدرس نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی سومین کنگره ملی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پلی اکریل آمید ، گرانول ، کیتوزان ، مالتوز ، COD هستند. این مقاله در تاریخ 27 شهریور 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2255 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که راکتور UASB اولین بار در اواخر دهه 1970 در هلند ساخته و در سال 1980 در سطح بین المللی معرفی گردید. امروزه این سیستم به عنوان یک روش شناخته شده در تصفیه فاضلابهای قوی محتوی الکل و هیدروکربن دارای کاربرد وسیعی است ولی اخیرا در تصفیه فاضلابهای محتوی الاینده های آروماتیکی و فاضلابهای با قدرت کم نیز استفاده می ... . برای دانلود فایل کامل مقاله نقش پلیمرها در سرعت دهی به تشکیل گرانول در راکتور UASB با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.