سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تأثیر هندسه ورق متصل به تیرهای طبقه بر رفتار لرزهای دیوار برشی فولادی

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,316

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICCE09_292

Index date: 28 September 2012

تأثیر هندسه ورق متصل به تیرهای طبقه بر رفتار لرزهای دیوار برشی فولادی abstract

ایده جداسازی ورق از ستونهای کناری دیوار برشی فولادی، علاوه بر کاهش ابعاد ستونها و فونداسیون، دارای مزایای معماری و سهولت دراجرای طرح بهسازی میباشد. دراین تحقیق، به تحلیل استاتیکی غیرخطی مدلهایی از دیوار برشی فولادی جداشده از ستونها، با برنامه اجزای محدود ABAQUS پرداخته و ضمن مقایسه این سیستم با نوع کلاسیک آن، نحوه تأثیر هندسه ورق و نقش سختکننده لبه ورق، در رفتار لرزهای این سیستم، بررسی شده است. به همین منظور از ورقهای مستطیلی، ذوزنقهای و مثلثی با ابعاد متفاوت و سختکنندههای قائم در لبههای ورق، استفاده شده است. این نوع دیوار به دلیل؛ تأمین اهداف معماری از طریق ایجاد بازشوهای بزرگ با استفاده از اشکال هندسی متنوع ورق فولادی و بهرهمندی از بخش عمده سختی اولیه و ظرفیت نهایی دیوار کلاسیک، مقرون به صرفه میباشد. از نتایج دیگر این تحقیق، برتری رفتار ورق مستطیلی و کاهش سختی اولیه و مقاومت نهایی سیستم لرزهای، در اثر افزایش طول تیر پیوند ایجادشده اطراف ورق، میباشد

تأثیر هندسه ورق متصل به تیرهای طبقه بر رفتار لرزهای دیوار برشی فولادی Keywords:

تأثیر هندسه ورق متصل به تیرهای طبقه بر رفتار لرزهای دیوار برشی فولادی authors

مرضیه سرتیپی

دانشجوی کارشناسی ارشد سازه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی

امیر ایازی

دکترای سازه، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
محرمی. ح. و حبیب نژاد، الف .(1387)، "مزایای استفاده ا ...
صبوری قمی س. (1380)، "مقدمه‌ای بر دیوارهای برشی فولادی، " ...
Xue, M. and Lu, L. (1994), "Interaction of Infilled Steel ...
VIAN, D. and BRUNEAU, M. (2004), " Testing Of Special ...
Federal Emergency Management Agency (FEMA), (2000), Prestandard and Commentary for ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تأثیر هندسه ورق متصل به تیرهای طبقه بر رفتار لرزهای دیوار برشی فولادی" توسط مرضیه سرتیپی، دانشجوی کارشناسی ارشد سازه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی؛ امیر ایازی، دکترای سازه، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی نهمین کنگره بین الملی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله دیوار فولادی، هندسه ورق، سختی اولیه، مقاومت نهایی هستند. این مقاله در تاریخ 7 مهر 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1316 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که ایده جداسازی ورق از ستونهای کناری دیوار برشی فولادی، علاوه بر کاهش ابعاد ستونها و فونداسیون، دارای مزایای معماری و سهولت دراجرای طرح بهسازی میباشد. دراین تحقیق، به تحلیل استاتیکی غیرخطی مدلهایی از دیوار برشی فولادی جداشده از ستونها، با برنامه اجزای محدود ABAQUS پرداخته و ضمن مقایسه این سیستم با نوع کلاسیک آن، نحوه تأثیر هندسه ورق و نقش ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تأثیر هندسه ورق متصل به تیرهای طبقه بر رفتار لرزهای دیوار برشی فولادی با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.