سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مدل سازی سونامی سال 1945 میلادی در سواحل جنوبی ایران

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,597

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCCE03_295

Index date: 18 September 2006

مدل سازی سونامی سال 1945 میلادی در سواحل جنوبی ایران abstract

در 28 نوامبر سال 1945 سواحل ایران، پاکستان عمان و هند بوسیله سونامی مخربی مورد حمله قرار گرفت. این سونامی ناشی از وقوع یک زمین لرزه زیر دریایی با بزرگای 8/1 در ناحیه فرورانش مکران در نواحی دور از ساحل پاکستان بود. در اثر وقوع این سونامی حداقل چهار هزار نفر در سواحل ایران، پاکستان ، عمان و هند کشته شدند و آسیب های گسترده ای به تاسیسات ساحلی وارد آمد. با توجه به اهمیت مدلسازی رویدادهای تاریخی در جهت ارزیابی خطر سونامی های محتمل در این منطقه و تیز دست یابی به یک مدل عددی قابل اعتماد، در این مقاله با توجه به اطلاعات موجود از حادثه سال 1945 به مدلسازی آن پرداخته می شود. جهت مدلسازی انتشار این سونامی معدلات ناویر- استوکس برای آب کم عمق استخراج شده و مورد استفاده قرار می گیرد. این معادلات با استفاده از روش اختلاف محدود و با کمک تکنیک لیپ-فراگ منقطع شده و مورد حل قرار می گیرند. هم چنین، جهت مدلسازی فاز تولید سونامی از فرمول مانسیها و اسمیلی استفاده می گردد. نتایج مدل عددی با گزارشات باقیمانده از سونامی سال 1945 مقایسه شده اند.

مدل سازی سونامی سال 1945 میلادی در سواحل جنوبی ایران authors

محمد حیدرزاده

دانشجوی دکتری مهندسی عمران پردیس دانشکده های فنی دانشگاه تهران

محرم دولتشاهی

استادیار دانشکده عمران دانشگاه تهران

ناصر حاجی زاده ذاکر

استادیار دانشکده مهندسی محیط زیست دانشگاه تهران

محمد مختاری

استادیار مرکز ملی پیش بینی زلزله پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و م

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
. محمد مختاری، فاطمه شریفی بروجردی و مجید شاپسندزاده، (1385)، ...
. برگی، خسرو. (1379)، " اصول مهندسی دریا"، موسسه انتشارات ...
. Geist E. L., Titov V. V. and Synolakis C. ...
. Kearey P. and Vine F. J., (1996), ،Global Tectonics?, ...
. Walker K. T., Ishii M., and Shearer P. M., ...
Course On Under standing the Generation, Propagation, Near and Short؛، ...
. Ambraseys, N. N. and Melville, C. P., (1982), ،، ...
. Byrne D E., Sykes L R., Davis D M., ...
. Mansinha, L. & Smylie, D. E. (1971), The displacement ...
. Wells D. L. and Coppersmith K. J.، ^New Empirical ...
. Zahibo N., Pelinovsky E., Talipova T., Kozelkov A., Kurkin ...
. Goto, C. Ogawa, Y. Shuto, N. Imamura, N. 1997. ...
.IOC, IHO, and BODC, 2003 _ "Centenary Edition of the ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مدل سازی سونامی سال 1945 میلادی در سواحل جنوبی ایران" توسط محمد حیدرزاده، دانشجوی دکتری مهندسی عمران پردیس دانشکده های فنی دانشگاه تهران؛ محرم دولتشاهی، استادیار دانشکده عمران دانشگاه تهران؛ ناصر حاجی زاده ذاکر، استادیار دانشکده مهندسی محیط زیست دانشگاه تهران؛ محمد مختاری، استادیار مرکز ملی پیش بینی زلزله پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و م نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی سومین کنگره ملی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سونامی ، نواحی فرورانش ، مدلسازی عددی ، روش اختلاف محدود ، تکنیک لیپ- فراگ ، ناحیه فروروانش مکران هستند. این مقاله در تاریخ 27 شهریور 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2597 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در 28 نوامبر سال 1945 سواحل ایران، پاکستان عمان و هند بوسیله سونامی مخربی مورد حمله قرار گرفت. این سونامی ناشی از وقوع یک زمین لرزه زیر دریایی با بزرگای 8/1 در ناحیه فرورانش مکران در نواحی دور از ساحل پاکستان بود. در اثر وقوع این سونامی حداقل چهار هزار نفر در سواحل ایران، پاکستان ، عمان و هند کشته ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی سونامی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله مدل سازی سونامی سال 1945 میلادی در سواحل جنوبی ایران با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.