سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثر اندازه نمونه بر رفتار اصطکاکی فصل مشترک ماسه و ژئوتکستایل

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,987

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCCE03_408

Index date: 18 September 2006

اثر اندازه نمونه بر رفتار اصطکاکی فصل مشترک ماسه و ژئوتکستایل abstract

اصطکاک بین خاک و ژئوتکستایل عامل اصلی در بررسی رفتار خاک مسلح و ژئوتکستایل است. بنابراین تعیین درست اصطکاک بین خاک و ژئوتکستایل موضوع بسیار مهمی در طراحی سازه های خاک مسلح می باشد. گسیختگی در یک سازه خاک مسلح در اثر گسیختگی تدریجی مصالح تسلیح کننده با لغزش مصالح تسلیح کننده در توده خاک رخ می دهد. ملاحظه این ساز و کار، تعیین مقاومت برشی فصل مشترک خاک و مصالح تسلیح کننده را می طلبد. با انجام آزمایشات برون کششی (Pull-out) و آزمایشات برش مستقیم، مقاومت برشی فصل مشترک خاک و مصالح تسلیح کننده تعیین می گردد. در آزمایش برون کششی مصالح تسلیح کننده از توده خاکی که تحت یک بار قائم قرار دارد، بیرون کشیده می شود در حالی که در آزمایش برش مستقیم، نروی افقی لازم ایجاد می شود تا نمونه خاکی که تحت یک بار مشخصی قرار دارد، بر روی سطح مصالح تسلیح کننده حرکت کند.

اثر اندازه نمونه بر رفتار اصطکاکی فصل مشترک ماسه و ژئوتکستایل Keywords:

اثر اندازه نمونه بر رفتار اصطکاکی فصل مشترک ماسه و ژئوتکستایل authors

رضا نورزاد

استادیار دانشکده عمران مجتمع فنی و مهندسی دانشگاه مازندران

کامبیز مشک آبادی

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
رضا نورزاد، (1379)، "مشخصات رفتاری ماسه مسلح با ژئوتکستایل، رساله ...
کامبیز مشک آبادی، (1382)، اثر اندازه نمونه بر رفتار اصطکاکی ...
Geotextile friction -Sand؛، _ (1994) _ 2. Amatzids , D.K. ...
Geotextali Frictional properties?, -Soil؛، _ (1985) _ 3. Richards , ...
Athanas opoulo _ , A. _ (1993) _ *Effect of ...
Goodhve , M.J. , Edil , T.B. _ and Benson ...
British Standard , (1991) , 4Method of Test for Geotextiles* ...
Jewell , R.A. _ (1996) , ، Soil Reinforcem ent ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "اثر اندازه نمونه بر رفتار اصطکاکی فصل مشترک ماسه و ژئوتکستایل" توسط رضا نورزاد، استادیار دانشکده عمران مجتمع فنی و مهندسی دانشگاه مازندران؛ کامبیز مشک آبادی، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی سومین کنگره ملی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ژئوتکستایل ، خاک مسلح هستند. این مقاله در تاریخ 27 شهریور 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1987 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که اصطکاک بین خاک و ژئوتکستایل عامل اصلی در بررسی رفتار خاک مسلح و ژئوتکستایل است. بنابراین تعیین درست اصطکاک بین خاک و ژئوتکستایل موضوع بسیار مهمی در طراحی سازه های خاک مسلح می باشد. گسیختگی در یک سازه خاک مسلح در اثر گسیختگی تدریجی مصالح تسلیح کننده با لغزش مصالح تسلیح کننده در توده خاک رخ می دهد. ملاحظه این ... . برای دانلود فایل کامل مقاله اثر اندازه نمونه بر رفتار اصطکاکی فصل مشترک ماسه و ژئوتکستایل با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.