سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی ریز ساختاری و ترکیب شیمیایی فولاد ابزاری (DIN 1.2714) L6 سخت پوشی شده با سوپر آلیاژ پایه کبالت به روش جوشکاری TiG

Publish place: Steel Symposium 1388
Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,104

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

STEELSYMPO12_049

Index date: 8 October 2012

بررسی ریز ساختاری و ترکیب شیمیایی فولاد ابزاری (DIN 1.2714) L6 سخت پوشی شده با سوپر آلیاژ پایه کبالت به روش جوشکاری TiG abstract

امروزه سخت پوشی توسط فرآیندهای جوکاری به عنوان یکی از مؤثرترین و اقتصادی ترین روهای عملیات سطحی جهت بهبود خواص قطعات صنعتی، استفاده روز افزونی پیدا کرده است. کاربرد آلیاژهای سخت پوشی غیر آهنی پایه کبالت و پایه نیکل به عنوان موادی که در برابر عوامل مخربی چون اکسیداسیون، خوردگی داغ، خستگی حرارتی و سایش در دماهای بالا، مقاومت خوبی از خود نشان می هند، نیز از اهمیت ویژه ای برخوردار شده است. در این تحقیق سخت پوشی فولاد ابزار (DIN 1.2714)L6، که کاربرد گسترده ای در ساخت قالبهای آهنگری داغ دارد، توسط سوپر آلیاژ پایه کبالت استلایت 21 مورد بررسی قرار گرفته است. ابتدا نمونه های آزمایش از فولاد مذکور تهیه و فرآیند سخت پوشی توسط روش جوشکاری TIG روی آنها انجام شد. تأثیر متغیرهای جوکاری شامل دمای پیشگرم و شدت جریان الکتریکی بر ریز ساختار، سختی و احتمال بروز ترک در لایه سخت پوشی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاصل از بازرسی نمونه ها نشان داد که لایه سخت پوشی شامل کاربیدهای نوع (6)M(23)Cو فاز غنی از کبالت r می باشد. کاربیدهای یوتکتیکی در اثر پس زده شدن عناصر محلول نظیر Cr و Mo به محدوده بین دندریتها در حین انجماد، شکل می گیرند. همچنین آنالیز EDS که مؤید حضور عناصر کرم، مولیبدن و آهن در زمینه می باشد. با تغییر درجه رقت افزایش و یا کاهش قابل ملاحظه ای در سختی مشاهده نمی شود.

بررسی ریز ساختاری و ترکیب شیمیایی فولاد ابزاری (DIN 1.2714) L6 سخت پوشی شده با سوپر آلیاژ پایه کبالت به روش جوشکاری TiG Keywords:

جوشکاری TIG , سوپر آلیاژ پایه کبالت , فولاد ابزار L6 , ریز ساختار

بررسی ریز ساختاری و ترکیب شیمیایی فولاد ابزاری (DIN 1.2714) L6 سخت پوشی شده با سوپر آلیاژ پایه کبالت به روش جوشکاری TiG authors

احمد علی آماده

دانشیار، دانشکده مهندسی متالورژی و مواد، پردیس دانشکده های فنی، دان

محمدرضا وطن آرا

کارشناس ارشد مواد، دانشکده مهندسی مواد و متالورژی، پردیس دانشکده های

هادی مرادی

کارشناس ارشد، پژوهشکده علوم و فناوری مهام، گروه صنایع مهام

علی محمدی

کارشناس ارشد، پژوهشکده علوم و فناوری مهام، گروه صنایع مهام

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
J. Kohopaa, H. Hakonen and S. Kivivouri, "Wear Resistance of ...
_ _ _ 1995, ASM Specialy Handbook: Tool Materials, ASM ...
T. Iwama, Y. Morimoto, "Die life and lubrication in warm ...
_ _ _ Welding Society. ...
J. R. Davis and Associates, "Hardfacing, Weld Cladding, and Dissimilar ...
S. Atamert and H. K. D. H. Bhadeshia, "Comparison of ...
J. L. de Mol Van Otterloo and , Th. M. ...
_ _ _ _ Solution ...
I. Radu, D.Y. Li and R. Llewellyn, "Tibological behavior of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی ریز ساختاری و ترکیب شیمیایی فولاد ابزاری (DIN 1.2714) L6 سخت پوشی شده با سوپر آلیاژ پایه کبالت به روش جوشکاری TiG" توسط احمد علی آماده، دانشیار، دانشکده مهندسی متالورژی و مواد، پردیس دانشکده های فنی، دان؛ محمدرضا وطن آرا، کارشناس ارشد مواد، دانشکده مهندسی مواد و متالورژی، پردیس دانشکده های؛ هادی مرادی، کارشناس ارشد، پژوهشکده علوم و فناوری مهام، گروه صنایع مهام؛ علی محمدی، کارشناس ارشد، پژوهشکده علوم و فناوری مهام، گروه صنایع مهام نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی سمپوزیوم فولاد 1388 پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله جوشکاری TIG، سوپر آلیاژ پایه کبالت، فولاد ابزار L6، ریز ساختار هستند. این مقاله در تاریخ 17 مهر 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2104 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه سخت پوشی توسط فرآیندهای جوکاری به عنوان یکی از مؤثرترین و اقتصادی ترین روهای عملیات سطحی جهت بهبود خواص قطعات صنعتی، استفاده روز افزونی پیدا کرده است. کاربرد آلیاژهای سخت پوشی غیر آهنی پایه کبالت و پایه نیکل به عنوان موادی که در برابر عوامل مخربی چون اکسیداسیون، خوردگی داغ، خستگی حرارتی و سایش در دماهای بالا، مقاومت خوبی ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی جوشکاری طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی ریز ساختاری و ترکیب شیمیایی فولاد ابزاری (DIN 1.2714) L6 سخت پوشی شده با سوپر آلیاژ پایه کبالت به روش جوشکاری TiG با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.