سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

استعاره به عنوان مبانی برنامه ریزی و طراحی معماری سنتی بومهای بیابانی

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,615

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IAUNAAU01_116

Index date: 20 October 2012

استعاره به عنوان مبانی برنامه ریزی و طراحی معماری سنتی بومهای بیابانی abstract

این مقاله فرصتی برای اشاره و جستجویی درچگونگی تاثیر استعاره درمعماری سنتی بومهای بیابانی می باشد می توان چرایی و چیستی معماری را درتعریف استعاره دنبال نموده و شاید درتعریف متفاوتی از معماری استعاره تلاش می کند با قرار دادن مساهل دریافتی دیگر عرصه ای جدید فراروی نهد عرصه ای که بتوان درآن اندیشه واحساس ادمی را به چالش کشید رویکردی که می توان این فرصت را برای طراح فراهم نماید تا اعتقادات و باورهای خود را به زبان معماری و درکالبدی متفاوت بیان نماید استعاره امکان ایجاد هویت و شخصیت متفاوت و توجیه یافته هرطرح معماری را فراهم می نماید نگارندگان درمطالعات این مقاله و درراستای قابلیت های بیانی معماری ابتدا استعاره را تعریف نموده و با گذری برمعماری استعاری تفکر و نگاه استعاری را یکی از رویکردهای مهم دربرنامه ریزی و طراحی درحوزه معماری معرفی می نماید درادامه ضمن پرداختن به معماری سنتی به فضایی اشاره می ود که درآ« معمارایرانی خود را بجهان هستی پیوندن می دهد و درنماد بخشیدن به وحدت درکثرت موجود درعالم از عناصر معماری بهره میگیرد. درپایان برخی استعاره ها درمعماری سنتی بومهای بیابانی ایران مورد بررسی قرارمیگیرد.

استعاره به عنوان مبانی برنامه ریزی و طراحی معماری سنتی بومهای بیابانی Keywords:

استعاره به عنوان مبانی برنامه ریزی و طراحی معماری سنتی بومهای بیابانی authors

یاسر امیرسرداری

کارشناس ارشد مهندسی معماری

محمد جلیلی

کارشناس ارشد مهندسی معماری

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ساسانی، ف، 1382، استعاره، تهران، پژوهشگاه فرهنگ وهنر اسلامی ...
هاوکس، ت، 1377 _ استعاره، ترجمه : ف . طاهری، ...
آگروتر، ی، 1383، زیبایی شناسی در معماری، ترجمه ج پاکزاد ...
آنتونیا دس، آ، 1985، بوطیقای معماری، ترجمه : ا.آی، تهران ...
اردلان، نادر، بختیار، لاله، 1380، حس وحدت _ ترحمه : ...
گات، بریس، 1384 دانشنامه زیبایی شناسی _ ترجمه : گروه ...
آلنگ، جان، 1386 آفرینش نظریه معماری، ترجمه :ع. عینی فر، ...
شولتز، ن، 1387 معماری، حضور، زبان ومکان _ ترجمهع. سیداحمدیان، ...
ابل، ک، 1387، معماری وهویت، ترجمه : ف.، تهران، واحد ...
جودیدیو، ف، 1386، سانتیاگو کالاتراوا، تجمه : ز. رضوی -ر. ...
قی زاده، م، 1384، مبانی هنر دینی در فرهنگ اسلامی، ...
نقی زاده، م.، امین زاده، ب.، 1379، رابطه معنا وصورت ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "استعاره به عنوان مبانی برنامه ریزی و طراحی معماری سنتی بومهای بیابانی" توسط یاسر امیرسرداری، کارشناس ارشد مهندسی معماری؛ محمد جلیلی، کارشناس ارشد مهندسی معماری نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی بوم های بیابانی، گردشگری و هنرهای محیطی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله استعاره، برنامه ریزی، طراحی معماری، معماری سنتی، بومهای بیابان هستند. این مقاله در تاریخ 29 مهر 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1615 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که این مقاله فرصتی برای اشاره و جستجویی درچگونگی تاثیر استعاره درمعماری سنتی بومهای بیابانی می باشد می توان چرایی و چیستی معماری را درتعریف استعاره دنبال نموده و شاید درتعریف متفاوتی از معماری استعاره تلاش می کند با قرار دادن مساهل دریافتی دیگر عرصه ای جدید فراروی نهد عرصه ای که بتوان درآن اندیشه واحساس ادمی را به چالش کشید ... . برای دانلود فایل کامل مقاله استعاره به عنوان مبانی برنامه ریزی و طراحی معماری سنتی بومهای بیابانی با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.