سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تطبیقی کاروانسراهای اقلیم گرم و خشک بااصول معماری پایدار نمونه موردی کاروانسرای مادرشاه مورچه خورت

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,138

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IAUNAAU01_167

Index date: 20 October 2012

بررسی تطبیقی کاروانسراهای اقلیم گرم و خشک بااصول معماری پایدار نمونه موردی کاروانسرای مادرشاه مورچه خورت abstract

باتوجه به اینکه پایداری یک روش طراحی است و کیفیت گرایی توجه به محیط و آینده اساس آن است می توان با مطالعه درآثار پیشینیان دریافت که فضاهای طراحی شده درمعماری سنتی ایران درراستای این روش بوده و پایدار محسوب می شود زیرا واجد کلیه شاخصه های پایداری از جمله سازگاری با محیط تاثیرپذیری ازشرایط فرهنگی و اقلیمی پاسخ درست به نیازهای عملکردی بوده است معماری سنتی ایران با ویژگیهای منحصربفردی همچون تامین سرپناه و مامن درطول سفر معماران را به ساخت مهمترین بنای وابسته به راه و کاروانیان یعنی کاروانسرا سوق داده این بناها ضمن توجه به مسائل زیباشناختی و اقلیمی پاسخگوی نیازهای رفاهی و امنیتی مسافران نیز می باشد فنون بکاررفته دراین معماری بسیاری از مفاهیم نوین درعرصه معماری پایدار را درخود دارد این پژوهش با مروری برمنشا مفهوم پایداری و مطرح کردن اصول معماری پایدار به بررسی معماری کاروانسراها صفوی از لحاظ عناصر کالبدی و اقلیمی با این اصول می پردازد گردآوری اطلاعات به صورت کتابخانه ای و میدانی می باشد.

بررسی تطبیقی کاروانسراهای اقلیم گرم و خشک بااصول معماری پایدار نمونه موردی کاروانسرای مادرشاه مورچه خورت Keywords:

بررسی تطبیقی کاروانسراهای اقلیم گرم و خشک بااصول معماری پایدار نمونه موردی کاروانسرای مادرشاه مورچه خورت authors

ساحل قاسمی

دانشجویان کارشناسی ارشد معماری

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
شاهین، ا. و تکاپو منش بقایی، ش. (1386). شناخت الگوهای ...
سفلایی، ف. (1382). پایداری عناصر اقلیمی در معماری سنتی ایران(اقلیم ...
[ه) مفیدی، م. و آذربایجانی، م. (1382). مفهوم معماری پایدار، ...
نصر، ط. (1389). معماری پایدار و ضرورت توجه به راهکارهای ...
امحمودی، م.(1383. مبانی طراحی پایدار در راستای اهداف توسعه پایدار ...
شمس، م. و خداکرمی، _ 1389). برسی معماری سنتی همساز ...
م واتسون، دانلد و کنت لبز، 1384، « طراحی اقلیمی»، ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی تطبیقی کاروانسراهای اقلیم گرم و خشک بااصول معماری پایدار نمونه موردی کاروانسرای مادرشاه مورچه خورت" توسط ساحل قاسمی، دانشجویان کارشناسی ارشد معماری؛ سارا خدمتی نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی بوم های بیابانی، گردشگری و هنرهای محیطی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله معماری پایداری، کاروانسرا، مصالح بومی، اقلیم گرم وخشک هستند. این مقاله در تاریخ 29 مهر 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3138 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که باتوجه به اینکه پایداری یک روش طراحی است و کیفیت گرایی توجه به محیط و آینده اساس آن است می توان با مطالعه درآثار پیشینیان دریافت که فضاهای طراحی شده درمعماری سنتی ایران درراستای این روش بوده و پایدار محسوب می شود زیرا واجد کلیه شاخصه های پایداری از جمله سازگاری با محیط تاثیرپذیری ازشرایط فرهنگی و اقلیمی پاسخ درست ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تطبیقی کاروانسراهای اقلیم گرم و خشک بااصول معماری پایدار نمونه موردی کاروانسرای مادرشاه مورچه خورت با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.