سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثر همگرایی مورب قاره-قاره در زاگرس بر جزءبندی دگرشکلی در گسلهای راندگی و امتداد لغز

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,021

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

EARTHCO01_004

Index date: 18 November 2012

اثر همگرایی مورب قاره-قاره در زاگرس بر جزءبندی دگرشکلی در گسلهای راندگی و امتداد لغز abstract

کمربند های چین خورده - رانده حاوی هیدروکربن مثل زاگرس در نتیجه همگرایی و برخورد قاره- قاره به وجود آمده اند دربسیاری از این کوهزادها جهت همگرایی نسبت به مرز دیرین قاره مورب است و مقدار جزء بندی دگرشکلی Deformation partitioning) به صورت فشارش عمود بر مرز و راستالغز موازی مرز قاره، مسئله دار و ناشناخته باقی مانده است.در این مطالعه با استفاده از مدل جعبه ماسه،(Sand box و در نظر گرفتن زاویه مورب 45 درجه برای همگرایی ورق عربی و ایران، اقدام به بازسازی شرایط همگرایی مورب کوهزاد زاگرس شده است. نتایج این مدل نشان می دهد، عمده دگرشکلی به صورت راندگی های موازی مرزقاره، یعنی فشارش عمود بر مرز می باشد و دگرشکلی راستالغز موازی قاره، محلی و محدود به مولفه راستالغز راستگرد گسلهای راندگی می باشد. گسلهای راندگی مدل، مشابه تمامی گسلهای راندگی موازی گسل اصلی معکوس زاگرس Main Zagros Reverse Fault) می باشد. اما شاهد واضحی برای استرین موازی مرز دیرین قاره، به صورت گسلش امتدادلغز راستگرد، مشابهگسل اصلی اخیر زاگرسMain Recent Fault) که در زاگرس دیده می شود، در مدل مشاهده نشد.

اثر همگرایی مورب قاره-قاره در زاگرس بر جزءبندی دگرشکلی در گسلهای راندگی و امتداد لغز Keywords:

اثر همگرایی مورب قاره-قاره در زاگرس بر جزءبندی دگرشکلی در گسلهای راندگی و امتداد لغز authors

مرتضی احمدی

گروه زمین شناسی دانشگاه تربیت مدرس

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Alavi, M. (1994). Tectonics of the Zagros orogenic belt of ...
Baker, C., Jackson, J., & Priestley, K. (1993). Earthquakes on ...
Berberian, M. (1995). Master blind thrust faults hidden under the ...
Talebian, M., & Jackson, J. (2002). Offset _ the Main ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "اثر همگرایی مورب قاره-قاره در زاگرس بر جزءبندی دگرشکلی در گسلهای راندگی و امتداد لغز" توسط مرتضی احمدی، گروه زمین شناسی دانشگاه تربیت مدرس؛ علی یساقی؛ رضا حسن پور نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش سراسری کاربرد فن آوریها و روش های نوین در علوم زمین (معدن،زمین شناسی و محیط زیست) پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله همگرایی مورب، مدل جعبه ماسه، کمربند چین خورده – رانده زاگرس هستند. این مقاله در تاریخ 28 آبان 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1021 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که کمربند های چین خورده - رانده حاوی هیدروکربن مثل زاگرس در نتیجه همگرایی و برخورد قاره- قاره به وجود آمده اند دربسیاری از این کوهزادها جهت همگرایی نسبت به مرز دیرین قاره مورب است و مقدار جزء بندی دگرشکلی Deformation partitioning) به صورت فشارش عمود بر مرز و راستالغز موازی مرز قاره، مسئله دار و ناشناخته باقی مانده است.در این ... . برای دانلود فایل کامل مقاله اثر همگرایی مورب قاره-قاره در زاگرس بر جزءبندی دگرشکلی در گسلهای راندگی و امتداد لغز با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.