سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی رکود و جوانهزنی بذر در جمعیتهای مختلف موسیر

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,025

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

BAGHBANI07_237

Index date: 26 December 2012

بررسی رکود و جوانهزنی بذر در جمعیتهای مختلف موسیر abstract

به منظور بررسی تفاوت جوانه زنی در جمعیت های مختلف موسیر (Allium hirtifolium) تیمارهایی شامل 60 روز سرمادهی مرطوب و 60 روز سرمادهی توام با کاربرد اسید سولفوریک 75 % به مدت 5 دقیقه روی 13 توده از 6 استان (همدان، کرمانشاه، کردستان، لرستان، قزوین و چهارمحالبختیاری) در آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی در 3 تکرار انجام شد. نتایج نشان داد کاربرد 60 روز سرمادهی مرطوب در جمعیتهای مرغمک، الشتر، دیواندره، کرمانشاه، نهاوند، کنگاور و رزن 100 % ودر جمعیت خرم آباد 71/7% جوانه زنی داشت. سایرجمعیتها ( شهرکرد، کوهرنگ، همدان، آوج و ملایر) علاوه بر 60 روز سرمادهی مرطوب، تیمار 5 دقیقه خراشدهی با اسید سولفوریک جهت جوانه زنی نیاز داشتند . مقایسهی میانگینهای درصد و سرعت جوانهزنی در جمعیتهای دارای رکود دوگانه با استفاده از آزمون دانکن تفاوت معنی داری را در جمعیتهای مختلف نشان داد به گونهای که جمعیتهای همدان و آوج بالاترین درصد و کمترین سرعت جوانه زنی و جمعیت شهرکرد کمترین درصد و بالاترین سرعت جوانهزنی را داشتند. با توجه به موارد مشاهده شده می توان نتیجه گیری کرد که برخی از توده ها تنها دارای رکود عمیق فیزیولوژیکی و برخی علاوه بر آن دارای رکود پوستهی سخت بذر نیز می باشند.

بررسی رکود و جوانهزنی بذر در جمعیتهای مختلف موسیر Keywords:

بررسی رکود و جوانهزنی بذر در جمعیتهای مختلف موسیر authors

فهیمه قائمی زاده

دانشجوی کارشناسی ارشد باغبانی، دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا

فرشاد دشتی

استادیار باغبانی، دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا

حجت قهرمانی مجد

دانشجوی دکتری باغبانی، دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
دشتی، فرشاد.، قهرمانی مجد، حجت و پیری، خسرو(1388) بررسی اثر ...
Rechinger, K.H., Flora Iranica, Alliaceae, vol. 76. Akademische Druck, Univ ...
M.Sc. student of Horticultural Sciences, Faculty of Agriculture, Bu-Ali Sina ...
*- Corresponding author and assistant Professor of Horticulturl Sciences, Faculty ...
Ph.D. student of Horticultural Sciences, Faculty of Agriculture, Bu-Ali Sina ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی رکود و جوانهزنی بذر در جمعیتهای مختلف موسیر" توسط فهیمه قائمی زاده، دانشجوی کارشناسی ارشد باغبانی، دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا؛ فرشاد دشتی، استادیار باغبانی، دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا؛ حجت قهرمانی مجد، دانشجوی دکتری باغبانی، دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی هفتمین کنگره علوم باغبانی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله موسیر، Allium hirtifolium ، خفتگی بذر هستند. این مقاله در تاریخ 6 دی 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1025 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که به منظور بررسی تفاوت جوانه زنی در جمعیت های مختلف موسیر (Allium hirtifolium) تیمارهایی شامل 60 روز سرمادهی مرطوب و 60 روز سرمادهی توام با کاربرد اسید سولفوریک 75 % به مدت 5 دقیقه روی 13 توده از 6 استان (همدان، کرمانشاه، کردستان، لرستان، قزوین و چهارمحالبختیاری) در آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی در 3 تکرار انجام شد. نتایج ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی رکود و جوانهزنی بذر در جمعیتهای مختلف موسیر با 3 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.