تاثیر پارامترهای فرایند جوشکاری لیزری بر استحکام کششی جوش نانوکامپوزیت پلی پروپیلن/ اتیلن پروپیلن دی ان مونومر/ خاک رس با استفاده از روش پاسخ سطح

Publish Year: 1401
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 59

This Paper With 21 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

JR_KARFN-19-1_009

تاریخ نمایه سازی: 5 شهریور 1402

Abstract:

نانوکامپوزیت پلی پروپیلن/ اتیلن-پروپیلن- دی­ان­مونومر/ خاک رس به دلیل تعادل در خواص مکانیکی استحکام کشش و ضربه، به طور گسترده در صنعت مورد توجه قرار گرفته است. بنابراین مطالعه جوش پذیری آنها ضروری است. جوشکاری لیزری به عنوان یک روش اتصال، برای جوشکاری لب­به­لب این نانوکامپوزیت ها استفاده می شود. در این مطالعه تاثیر متغیرهای ورودی مثل مقدار نانوذرات خاک رس، توان لیزر، سرعت جوشکاری و فاصله کانونی برای دستیابی به بهترین پاسخ ها (بهترین استحکام کششی جوش­ها) در چند سطح بررسی شد. روش پاسخ­سطح برای بررسی تاثیر پارامترهای ورودی بر استحکام کششی جوش ها به کار گرفته شده است. نتایج نشان داد که افزایش مقدار نانوذره رس از مقدار ۰ تا ۶ درصد وزنی و افزایش فاصله کانونی از ۵ تا ۸ میلی متر به ترتیب باعث کاهش استحکام کششی از ۶/۹ به ۱/۶ و ۱۹/۹ به ۳۶/۸ مگاپاسکال می شود. مدل ها نشان داد که در توان ۱۰۰ وات و محدوده سرعتی ۴۰۰ تا ۷۵۰ میلی متر بر دقیقه و فاصله کانونی ۵ تا ۵/۶ میلی متر جوش هایی با استحکام ۸ تا ۹/۹ مگاپاسکال به دست می آید.

Keywords:

پلی پروپیلن/ اتیلن , پروپیلن , دی ان مونومر/ خاک رس جوش لیزر استحکام جوش روش پاسخ سطح نانوکامپوزیت

Authors

محمدرضا نخعی امرودی

استادیار، دانشکده مکانیک و انرژی، دانشگاه شهید بهشتی، تهران، ایران.

علی احمدی

کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، تهران، ایران.

نصرالله بنی مصطفی عرب

دانشیار، دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، تهران، ایران.

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :