سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی اثر افزایش یا کاهش طول ساخت عضو در خرپاهای فضایی

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,764

This Paper With 21 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCSS02_009

Index date: 27 September 2006

بررسی اثر افزایش یا کاهش طول ساخت عضو در خرپاهای فضایی abstract

یکی از مشکلات مهندسین سازه، پوشش دادن دهانه های بزرگ بود که با پیدایش خرپاهای فضایی این مشکل به نحو قابل ملاحظه ای مرتفع شد. از جمله مزایای سازههای فضایی می توان به: -1 سرعت در طراحی، ساخت و اجراء -2 ایمنی ، سبکی و مقرون به صرفه بودن، -3 قابلیت ایجاد اشکال و فرمهای متنوع در معماری اشاره نمود. با توجه به این که این گونه سازهها دارای تعداد زیادی عضو با تنوع مختلف در سطح مقطع و طول می باشند، خطای ساخت و اجرای اعضاء، غالباٌ غیر قابل پیشگیری و پیش بینی هستند و این امر ممکن است باعث ایجاد تغییرشکل ها و تنش هایی در سازه گردد به طوری که پس از اجرای کامل ساختمان، علیرغم عدم اعمال نیروهای خارجی، سازه تحت اثر تنش قرار می گیرد. با توجه به این که سازهها، برای این نیروها طراحی نمی شود، میزان نقص عضو اعضاء تاثیر قابل توجه ای بر پایداری سازه خواهد داشت. در این تحقیق تعدادی خرپای فضایی با معماریهای متنوع با درنظر گرفتن نقص عضو برای یک عضو در مکانهای مختلف سازه تحت بررسی قرار گرفته است.

بررسی اثر افزایش یا کاهش طول ساخت عضو در خرپاهای فضایی authors

داود طیبی طلوع

کارشناس ارشد سازه، قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
کاردستونر، ه.، کاوه، ع.، "تحلیل ماتریسی سازه‌ها"، انتشارات دانشگاه علم ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی اثر افزایش یا کاهش طول ساخت عضو در خرپاهای فضایی" توسط داود طیبی طلوع، کارشناس ارشد سازه، قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس ملی سازه های فضا کار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 5 مهر 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1764 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از مشکلات مهندسین سازه، پوشش دادن دهانه های بزرگ بود که با پیدایش خرپاهای فضایی این مشکل به نحو قابل ملاحظه ای مرتفع شد. از جمله مزایای سازههای فضایی می توان به: -1 سرعت در طراحی، ساخت و اجراء -2 ایمنی ، سبکی و مقرون به صرفه بودن، -3 قابلیت ایجاد اشکال و فرمهای متنوع در معماری اشاره نمود. با توجه به این ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی اثر افزایش یا کاهش طول ساخت عضو در خرپاهای فضایی با 21 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.