سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی برخی از خصوصیات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی ارقام انار استان زنجان

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,061

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

BAGHBANI07_601

Index date: 26 December 2012

بررسی برخی از خصوصیات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی ارقام انار استان زنجان abstract

انار با نام علمی Punica granatum از خانواده Punicaceae درختچه ایست که در اقلیم های خشک و نیمه گرمسیری دارای رشد و باردهی خوبی می باشد و از انجایی که ایران در اقلیم خشک قرار گرفته،کاشت این درخت از نظر اقتصادی بسیار مقرون به صرفه است. هدف از این پژوهش شناسایی ارقام برتر انار استان زنجان (شهرستان طارم) بوده است. ارقام مورد بررسی: دوستی،ملس، کبابی، می خوش، ترش محلی، ترش جنگلی، شهوار،سیاه، ساوه. خصوصیات مورفولوژیکی شامل: نسبت طول به قطرمیوه، سنجش سطح برگ، اوزان تر و خشک قسمتهای مختلف میوه، وزن 100 دانه و خصوصیات بیوشیمیایی شامل: میزان TSS، اسید آلی, اسید اسکوربیک و pH میوه در 9 رقم بررسی و با یکدیگر مقایسه گردید. نتایج: رقم دوستی حاوی بیشترین میزان TSS (17 درصد بریکس ) و بیشترین میزان اسید اسکوربیک ( 36 میلی گرم). بیشینه و کمینه pH به ترتیب متعلق به ارقام میخوش با میزان 4/3 و ترش محلی با میزان 2/94 بیشترین وزن 100 دانه و وزن آبمیوه 100 دانه مربوط به رقم ملس به ترتیب به میزان 55/42 و 36/99 بود. مجموعا ارقام دوستی، ملس و شهوار دارای میزان SST بالاتر، اسید اسکوربیک بیشتر، وزن 100 دانه و آبمیوه بیشتری هستند و در نهایت نسبت به سایر ارقام مورد بررسی کیفیت بالاتری دارند. لذا کشت و کار این ارقام باید در این منطقه بیشتر مورد توجه قرارگیرد.

بررسی برخی از خصوصیات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی ارقام انار استان زنجان Keywords:

بررسی برخی از خصوصیات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی ارقام انار استان زنجان authors

نرگس بهاروند

دانشجوی کارشناسی ارشد-دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
بهزادی شهر بابکی - حبیب، پراکندگی و تنوع انار ایران، ...
پنج محصول باغی، آمار و مرایا، بخش پنجم : انار، ...
_ _ Hortic ulture .co . Sr ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی برخی از خصوصیات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی ارقام انار استان زنجان" توسط نرگس بهاروند، دانشجوی کارشناسی ارشد-دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی هفتمین کنگره علوم باغبانی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله انار،محتوای T.S.S، اسید اسکوربیک،وزن 100 دانه،رقم دوستی هستند. این مقاله در تاریخ 6 دی 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1061 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که انار با نام علمی Punica granatum از خانواده Punicaceae درختچه ایست که در اقلیم های خشک و نیمه گرمسیری دارای رشد و باردهی خوبی می باشد و از انجایی که ایران در اقلیم خشک قرار گرفته،کاشت این درخت از نظر اقتصادی بسیار مقرون به صرفه است. هدف از این پژوهش شناسایی ارقام برتر انار استان زنجان (شهرستان طارم) بوده است. ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی برخی از خصوصیات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی ارقام انار استان زنجان با 2 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.