ارزیابی کیفیت خدمات اماکن اقامتی رفاهی ناجا از منظر دریافت کنندگان خدمات بر اساس مدل سرو کوال
Publish place: Naja Human Resources QUARTERLY، Vol: 9، Issue: 54
Publish Year: 1397
Type: Journal paper
Language: Persian
View: 146
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.
نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد
- Certificate
- I'm the author of the paper
Export:
Document National Code:
JR_PHRJRL-9-54_001
Index date: 30 August 2023
ارزیابی کیفیت خدمات اماکن اقامتی رفاهی ناجا از منظر دریافت کنندگان خدمات بر اساس مدل سرو کوال abstract
در دنیای پر رقابت کنونی، سازمان ها برای دستیابی به موفقیت و افزایش توان رقابت و جلب رضایت مشتری، باید به دنبال افزایش کیفیت خدمات، باشند. در این پژوهش ارزیابی کیفیت خدمات اماکن رفاهی ناجا از منظر دریافت کنندگان خدمات بر اساس مدل سروکوال مورد بررسی قرار گرفته است. تحقیق از نظر هدف کاربردی و از نظر روش توصیفی- پیمایشی است. جامعه ی آماری شامل کلیه کسانی است که از فروردین ۹۴ تا فروردین ۶۹ از اماکن رفاهی ناجا استفاده کرده اند و شامل ۱۲۹ هزار خانواده است که حجم نمونه پژوهش بر اساس فرمول کوکران ۳۸۳ نفر بوده است که به روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای نسبی انتخاب شدند. روایی ابزار به کار رفته در این تحقیق از طریق صوری و سازه ای و پایایی پرسشنامه از طریق آلفای کرونباخ بررسی و تایید شد. برای تجزیه تحلیل داده از آزمون کلموگروف-اسمیرنوف و تی مستقل استفاده شده است. نتایج تحقیق حاکی از آن است که انتظارات مهمانان اماکن رفاهی ناجا در فرضیه اصلی با شکاف ۶/۰ پایین تر از ادراکات آنان است و در فرصیه های فرعی انتظارات مهمانان در ابعاد عوامل محسوس و قابلیت اعتماد بالاتر از ادراکات آنان است و شکاف خدماتی موجود بیانگر کاهش رضایتمندی مهمانان از خدمات ارائه شده توسط اماکن رفاهی ناجا در ابعاد فوق است و در سایر ابعاد شکاف خدماتی وجو نداشته و رضایتمندی حاصل است و همچنین از نظر مهمانان بعد پاسخگویی بالا ترین رتبه را نسبت به سایر ابعاد دارد.
ارزیابی کیفیت خدمات اماکن اقامتی رفاهی ناجا از منظر دریافت کنندگان خدمات بر اساس مدل سرو کوال Keywords:
ارزیابی کیفیت خدمات اماکن اقامتی رفاهی ناجا از منظر دریافت کنندگان خدمات بر اساس مدل سرو کوال authors
حاجیه رجبی فرجاد
دانشیار گروه مدیریت منابع انسانی دانشگاه علوم انتظامی امین
سید حسن سید اسمعیل
کارشناسی ارشد مدیریت منابع انسانی، دانشگاه علوم انتظامی امین
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :