سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارائه یک مدل تلرانس دهی قطعات بمنظور کاهش هزینه های تولید و زیان کیفیت

Publish Year: 1384
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,429

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IIEC04_079

Index date: 29 September 2006

ارائه یک مدل تلرانس دهی قطعات بمنظور کاهش هزینه های تولید و زیان کیفیت abstract

تلرانس دهی بمنظور تنظیم حدود کنترل برای مشخصه های قطعات مورد استفاده قرار می گیرد . تلـرانس بـا هزینـه رابطه معکوس دارد . هرچقدر تلرانس قطعات در یک مجموعه کوچک تر باشد به علت نیاز به تکنولوژی پیشرفته تر یا قطعات نامنطبق بیشتر ، هزینه تولی د آن قطعات افزایش می یابد . براساس نقطه نظر کنترل کیفیت پیشرفته تـاگوچی ، تلرانس ها باید براساس یک تبادل بین هزینه و زیان تولید تعیین گردند . در اینصورت در هنگام طراحی تلرانس ما بـا دو هزینه مواجه هستیم که علاقمند به کاهش همزمـان آنهـا هـستیم . همچنـین بـا توجـه بـه محـ دودیت ناشـی از مشخصات فنی و کیفی مجموعه نمیتوان تلرانس تمامی قطعات مجموعه را افزایش داد . بـا داشـتن مشخـصات یـک مجموعه ( شامل مشخصات کیفی ، ابعاد ، موقعیت و . . . ) گزینه های مختلفی برای تلرانس دهی قطعـات مجموعـه وجود دارد که مشخصات مجموعه را نیز رعایت کنند . تفاوت بین این گزینه ها در هزینه تولید و هز ینه ز یـ ان ک یفیـ ت آنها است . در روش تلرانس دهی آماری تلرانس قطعات به روش آماری تعیین می گردد . با توجه به استقلال قطعات ، تلرانس مجموعه از تلرانس قطعات با توجه به رابطه بین آنها به روش آماری بدست می آید . تلرانس قطعات به نحو ی تنظیم می گردد که تلرانس مجموعه ناشی از قطعات مشخصات مجموعه را بپوشاند . در این مقاله مـا بعـد از بررسـی روشهای مختلف تلرانس دهی و طراحی تلرانس ، با استفاده از تکنیک SA ، روشـی را بـرای دسـت یابی بـه بهتـرین گزینه تلرانس قطعات یک مجموعه که دارای حداقل هزینه تولید و ز یان ک یفیت با رعایت محدودیت ها باشد را ارائـه می کنیم . نتایج عددی بدست آمده از تست های صورت گرفته نشان دهنده این است که الگـوریتم پیـشنهادی بـرای طراحی تلرانس قطعات بمنظور کاهش هزینه تولید کارا می باشد و از این الگوریتم می تـوان بـرای طراحـی تلـرانس قطعات پیچیده نیز استفاده کرد

ارائه یک مدل تلرانس دهی قطعات بمنظور کاهش هزینه های تولید و زیان کیفیت Keywords:

ارائه یک مدل تلرانس دهی قطعات بمنظور کاهش هزینه های تولید و زیان کیفیت authors

پرویز فتاحی

عضو هیات علمی ، مربی؛ نگارنده مخاطب

محمد سعیدی مهرآباد

عضو هیات علمی ، دانشیار

مهرداد حمیدی

دانشجوی مهندسی صنایع

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
C.J. Marks، Tolerance charts control production machining، Am. Machinist 97(5) ...
E.W. Pike، T.S. Silverberg، Assigning tolerances for maximum economy، Machine ...
O. Bjorke، C omputer-Ai ded Tolerance، 2nd edn.، ASME Press، ...
I. Zeid، Mechanical tolerancing، in: CADrCAM Theory and Practice، McGraw-Hil، ...
M.F. Spotts، Dimensioning and Tolerance for Quantity Production، Prentice-Hall، Englewood ...
A. Shan and R. N. Roth. Genetic Algorithms in Statistical ...
G. Taguchi، E.A. Elsayed، T.C. Hsiang، Quality Engineering in Production ...
G. Taguchi، On Robust Technology Development، ASME Press، New York، ...
C. C. Wu، Z. Chen، G. R. Tang. Component tolerance ...
G. Zhang and M. Porchet، Some new development in tolerance ...
A. Shan، R.N. Roth and R.J. Wilson، A new approach ...
C.A. Gladman، Applying probability in tolerance technology، %ns. Inst. Eng. ...
M.J. Chandra، Statistical quality control، CRC Press، 2001. ...
F. Kikpatrik، _ Gelatt and M. Vecci، Optimization _ simulated ...
M. Pirlot. General local search methods. European Journal of Operation ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارائه یک مدل تلرانس دهی قطعات بمنظور کاهش هزینه های تولید و زیان کیفیت" توسط پرویز فتاحی، عضو هیات علمی ، مربی؛ نگارنده مخاطب؛ محمد سعیدی مهرآباد، عضو هیات علمی ، دانشیار؛ مهرداد حمیدی، دانشجوی مهندسی صنایع نوشته شده و در سال 1384 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنفرانس ملی مهندسی صنایع پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله طراحی تلرانس، تلرانس دهی آماری ، بهینه سازی ، SA هستند. این مقاله در تاریخ 7 مهر 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2429 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تلرانس دهی بمنظور تنظیم حدود کنترل برای مشخصه های قطعات مورد استفاده قرار می گیرد . تلـرانس بـا هزینـه رابطه معکوس دارد . هرچقدر تلرانس قطعات در یک مجموعه کوچک تر باشد به علت نیاز به تکنولوژی پیشرفته تر یا قطعات نامنطبق بیشتر ، هزینه تولی د آن قطعات افزایش می یابد . براساس نقطه نظر کنترل کیفیت پیشرفته تـاگوچی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارائه یک مدل تلرانس دهی قطعات بمنظور کاهش هزینه های تولید و زیان کیفیت با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.