سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

شبکه های عصبی و علوم اعصاب شناختی : شناسایی تومور مغزی با استفاده از شبکه عصبی کانولوشنال

Publish Year: 1402
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 323

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

HOLISTICCONF02_002

Index date: 18 September 2023

شبکه های عصبی و علوم اعصاب شناختی : شناسایی تومور مغزی با استفاده از شبکه عصبی کانولوشنال abstract

بسیاری از مطالعات نشان داده اند که مغز مهم ترین و پیچیده ترین عضو بدن انسان است . بر اساس آمار سازمان بهداشت جهانی تومور مغزی کشنده ترین سرطان حال حاضر جهان است . تومورهای مغزی به چهار دسته گلیوما ، مننژیوم ، آدنوم هیپوفیز و تومور غلاف عصبی تقسیم می شوند .گلیوما شایع ترین تومور اولیه مغزی است که در بافت پشتیبان مغز تشکیل می شود و از مهم ترین عوامل ایجاد آن شرایط خطرناک محیطی و عوامل ژنتیکی مادری زادی است . در واقع هنگامی که سلول های مغزی رشد کنترل نشده ای دارند تومورهای مغزی را تشکیل می شوند . با این حال شناسایی دقیق تومورهای مغزی به علت تفاوت در اندازه و شکل و محل تومورها به علت محدودیت های پزشکی کار آسانی نیست .کوچکترین خطا در تشخیص عواقب جبران ناپذیری دارد . به این دلایل در این مقاله به شناسایی تومور مغزی با استفاده از شبکه مصنوعی عصبی پرداخته ایم .

شبکه های عصبی و علوم اعصاب شناختی : شناسایی تومور مغزی با استفاده از شبکه عصبی کانولوشنال Keywords:

شبکه های عصبی و علوم اعصاب شناختی : شناسایی تومور مغزی با استفاده از شبکه عصبی کانولوشنال authors

کوروش رضائی

کارشناس ارشد تدریس زبان انگلیسی ، دانشکده ادبیات ، علوم انسانی و اجتماعی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران

مقاله فارسی "شبکه های عصبی و علوم اعصاب شناختی : شناسایی تومور مغزی با استفاده از شبکه عصبی کانولوشنال" توسط کوروش رضائی، کارشناس ارشد تدریس زبان انگلیسی ، دانشکده ادبیات ، علوم انسانی و اجتماعی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران نوشته شده و در سال 1402 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس بین المللی اسرار زندگی هولستیک با رویکرد علوم پزشکی، تغذیه و بهداشت روانی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله علوم اعصاب شناختی ، تومور مغزی ، CNN هستند. این مقاله در تاریخ 27 شهریور 1402 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 323 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بسیاری از مطالعات نشان داده اند که مغز مهم ترین و پیچیده ترین عضو بدن انسان است . بر اساس آمار سازمان بهداشت جهانی تومور مغزی کشنده ترین سرطان حال حاضر جهان است . تومورهای مغزی به چهار دسته گلیوما ، مننژیوم ، آدنوم هیپوفیز و تومور غلاف عصبی تقسیم می شوند .گلیوما شایع ترین تومور اولیه مغزی است که ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی شبکه عصبی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله شبکه های عصبی و علوم اعصاب شناختی : شناسایی تومور مغزی با استفاده از شبکه عصبی کانولوشنال با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.