سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی زمین شناسی مهندسی سد رودبار لرستان با نگرشی بر نفوذپذیری ساختگاه سد

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 827

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

PNUGEO06_211

Index date: 8 January 2013

بررسی زمین شناسی مهندسی سد رودبار لرستان با نگرشی بر نفوذپذیری ساختگاه سد abstract

ساختگاه سد رودبار لرستان در 111 کیلومتری جنوب شهرستان الیگودرز بر روی رودخانه ای به همین نام واقع شده است . این سد از نوع سنگ ریزه ای با هسته رسیECRD) بوده و طول تاج سد 185 متر است سنگ بستر محل سد را سنگهای آهکی دولومیتی تشکیل می دهد. 1 از نظر شاخص کیفی سنگRQD( توده سنگ بر مبنای حفاری های اکتشافی صورت پذیرفته شرایط مطلوبی ندارد . آبرفت بستر رودخانه عمدتا درشت دانه و در حد شن و ماسه و قلوه سنگ می باشد. این منطقه بخشی از کمربندچین خورده – رانده شده زاگرس می باشد. به منظور بررسی وضعیت زمین شناسی ناحیه تعداد 11 گمانه اکتشافی به صورت ماشینی درمحل سد و مخزن به طول 1111 متر حفاری گردیده و بررسی ویژگی های زمین ساختی در محدوده ساختگاه سد , قرار گرفتن در حد فاصل دو گسل جوان و معکوس زاگرس را نشان می دهد که به طور کلی گسل های محدوده محور سد ساز و کار متنوعی دارند در چند گروه تقسیم بندی شده اند. بررسی درزه های گمانه های اکتشافی در محل محور سد وجود 1151 درزه بر روی مغزه ها در تکیهگاه ها و بستر سد را نشان می دهد نتایج آزمایشات نفوذپذیری نشان می دهد که به غیر از تعداد محدودی از قطعات که نفوذپذیری زیادی دارند در بقیه قطعات نفوذپذیری عمدتا زیر ده لوژن می باشد.

بررسی زمین شناسی مهندسی سد رودبار لرستان با نگرشی بر نفوذپذیری ساختگاه سد Keywords:

گمان ه  گسل  نفوذ پذیری   ساختگا ه سد رودبار لرستان

بررسی زمین شناسی مهندسی سد رودبار لرستان با نگرشی بر نفوذپذیری ساختگاه سد authors

محمدحسن رحیمی

دانشجوی کارشناسی ارشد زمین شناسی مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر

محمد کشاورزبخشایش

عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور زنجان

ناصر عبدی

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
شرکت مهندسین مشاور مهاب قدس, گزارش زمین شناسی مهندسی و ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی زمین شناسی مهندسی سد رودبار لرستان با نگرشی بر نفوذپذیری ساختگاه سد" توسط محمدحسن رحیمی، دانشجوی کارشناسی ارشد زمین شناسی مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر؛ محمد کشاورزبخشایش، عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور زنجان؛ ناصر عبدی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی ششمین همایش ملی زمین شناسی دانشگاه پیام نور پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله گمان ه  گسل  نفوذ پذیری   ساختگا ه سد رودبار لرستان هستند. این مقاله در تاریخ 19 دی 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 827 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که ساختگاه سد رودبار لرستان در 111 کیلومتری جنوب شهرستان الیگودرز بر روی رودخانه ای به همین نام واقع شده است . این سد از نوع سنگ ریزه ای با هسته رسیECRD) بوده و طول تاج سد 185 متر است سنگ بستر محل سد را سنگهای آهکی دولومیتی تشکیل می دهد. 1 از نظر شاخص کیفی سنگRQD( توده سنگ بر مبنای ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی زمین شناسی مهندسی سد رودبار لرستان با نگرشی بر نفوذپذیری ساختگاه سد با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.