بررسی نگرش خانم های نازا نسبت به روش درمانی اهدای تخمک

Publish Year: 1393
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 30

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

JR_JMUMS-24-122_037

تاریخ نمایه سازی: 2 آبان 1402

Abstract:

سابقه و هدف: استفاده از روش های درمانی کمک باروری به طور قابل ملاحظه ای در کشورهای مسلمان مطابق با قوانین و خط مشی های اسلامی در حال گسترش است. این پژوهش با هدف بررسی نگرش خانم های مراجعه کننده به مرکز ناباروری شهرستان ساری نسبت به درمان از طریق اهدای تخمک طراحی شده است. مواد و روش ها: بر اساس پرسش نامه ODQ ((Oocyte Donation Questionnaire اطلاعات خانم های نابارور مراجعه کننده به مرکز IVF امام خمینی ساری در سال ۹۱-۹۲ جمع آوری و تحلیل شد. یافته ها: تفاوت آماری معنی داری از نظر سطح تحصیلات و نگرش مثبت افراد وجود داشت. ۴/۷۸ درصد از افراد تمایل داشتند که از دهنده ناشناس برای تخمک اهدایی استفاده کنند و ۳/۲۲ درصد تمایل داشتند که حقیقت را به فرزند به دنیا آمده از این روش بگویند. ۳/۷۳ درصد از افراد این تکنیک را مغایر با اعتقادات مذهبی خود می دانستند. استنتاج: توجه به مسائل فرهنگی، اجتماعی و نگرش افراد در مورد استفاده از روش اهدای تخمک بسیار ضروری است و با توجه به ارتباط مثبت میان میزان تحصیلات افراد و رضایت به استفاده از روش اهدای تخمک، برگزاری کلاس ها و دوره های مدون آموزشی توسط متخصصین و ارائه اطلاعات و آموزش در خصوص ناباروری و شیوه های درمانی از طریق رسانه های عمومی می تواند نقش به سزایی در تغییر نگرش افراد در مورد این روش درمان و آگاهی آنان از نظرات مذهب و قوانین شرعی و حقوقی وضع شده در کشور داشته باشد.

Authors

سپیده پیوندی

Associate Professor, Department of Obstetrics and Gynecology, Faculty of Medicine, Mazandaran University of Medical Sciences, Sari, Iran

علی عرفانی

General Practitioner, Faculty of Medicine, Mazandaran University of Medical Sciences, Sari, Iran

مونا تقوی پور

Resident in Obstetrics and Gynecology, Faculty of Medicine, Student Research Committee, Mazandaran University of Medical Sciences, Sari, Iran

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • Yee S, Jason A, Greenblatt E, Greenbalatt M. A follow-up ...
  • Baetens P, Devroery P, Camus M, Van Steirteghem AC, Ponjaert-Kristoffersen ...
  • Yee S, Hitkari JA, Greenblatt EM. A follow-up study of ...
  • نمایش کامل مراجع