بررسی عددی وتجربی اثر حرارت ورودی بر روی تنش پسماند در جوشکاری فولاد زنگ نزن 4
Publish place: 1st International and 6th Joint Conference of Iranian Society of Metallurgical Engineers and the scientific community of Casting
Publish Year: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,627
This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
IMES06_600
تاریخ نمایه سازی: 8 بهمن 1391
Abstract:
تحقیق مورد نظر نحوه توزیع حرارت حاصل از جوشکاری قوسی الکترود تنگستنی ورقی از جنس فولاد زنگ نزن 340 به صورت سربه سر به صورت تجربی و همزمان به روش المان محدود مورد بررسی قرار داده است. بدین منظورنمونهای ازفولاد زنگنزن 340 به روش جوشکاریقوسی تنگستن گازمحافظ جوشکاری شده و توزیع حرارتی در نمونه در حین جوشکاری با نصب ترموکوپلهایی در چندین نقطه اندازهگیری - و نمودارهای درجه حرارت زمان رسم شده است.همچنین با استفاده از روش همزمان یک مدل حرارتی سه بعدی به کمک نرم افزار المان - محدود آباکوس 6 14 1 ایجاد و مورد بررسی قرار گرفت. برای اعمال حرارت منبع حرارتی در حین جوشکاری یک کد ماکرو بر اساس مدل - - دو بیضی گلداک در محیط فرترن برنامه نویسی شد.شرایط مدل سازی به صورت سه بعدی،گذرا و غیرخطی میباشد .سپس صحت نتایج شبیه- سازی با نتایج آزمایش تجربی مورد مقایسه و اعتبارسنجی قرار گرفته است.نتایج شبیه سازی نشان می دهد که مدل منبع حرارتی گلداک به خوبی قادر به شبیه سازی منبع حرارت جوشکاری میباشد. این مدل با دقت قابل قبولی دارای توانایی تحلیل نحوه توزیع حرارت در جوشکاری فولاد زنگنزن 340 در مقیاس سه بعدی می باشد. همچنین بر اساس نتایج حاصل از توزیع حرارتی، تحلیل مناطق حرارتی در اطراف جوش جهت بررسی تاثیر میزان حرارت ایجاد شده در مناطق بر روی تنش پس ماند ایجاد شده در آلیاژ انجام شده است.
Keywords:
Authors
مهدی محمدخانی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران دانشگاه مهندسی متالوژی
سیدعلی اصغر موسوی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران دانشگاه مهندسی متالوژی
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :