سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

استفاده از پاراژنز کانیها, به عنوان کلیدی در تعیین شرایط فیزیکوشیمیایی دمای اسکارن زایی در منطقه محمد آباد(جنوب غرب یزد).

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,204

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SCMI16_121

Index date: 27 January 2013

استفاده از پاراژنز کانیها, به عنوان کلیدی در تعیین شرایط فیزیکوشیمیایی دمای اسکارن زایی در منطقه محمد آباد(جنوب غرب یزد). abstract

مطالعات کانی شناسی نشاندهنده دو مرحله اصلی دگرسانی(پیشرونده و پسرونده) در منطقه محمد آباد است. اسکارن متاسوماتیکی( مرحله پیشرونده) با نهشت مجموعه کانیایی سیلیکاته کلسیمی بدون آب(آندرادیت و دیوپسید-هدنبرزیت) در محدوده دمایی C 550 - 470 شکل گرفته است. در مرحله پسرونده( دمای C 470>) حجم عمده ای از این سیلیکاتهای بدون آب، دگرسان شده و به مجموعه ای از کانی های سیلیکاته کلسیمی آبدار با کلسیم کمتر( اپیدوت و تریمولیت - اکتینولیت) تبدیل گشته و در نهایت مجموعه سیلیکاتهای کلسیمی آبدار و بدون آب، دچار دگرسانی شده و در محدوده اکتینولیت) تبدیل گشته و در نهایت مجموعه سیلیکاتهای کلسیمی آبدار و بدون آب، دچار دگرسانی شده و در محدود C300 ه مجموعه ریز دانه شامل کلریت، کلسیت، کوارتز و کانیهای رسی تبدیل شده اند. نبود ولاستونیت در نمونه های اسکارنی محمد آباد می تواند نشانگر تشکیل مجموعه آندرادیت و هدنبرژیت در دمای کمتر از C 550 باشد. همرشدی و نبود بافت جانشینی در آندرادیت و پیروکسن، گویای تشکیل همزمان آنها در محدوده دمایی C 550 - 430 و (فرمول در متن اصلی مقاله ) می باشد. در دمای C470ْ > آندرادیت در محدوده (فرمول در متن اصلی مقاله) به مجموعه کانیایی کوارتز، کلسیت و مگنتیت تبدیل شده است. حضور مگنتیت و پیریت همراه با کوارتز و کلسیت در مجموعه کانیایی مرحله III نشانگر (فرمول در متن اصلی مقاله) و دماهای C 430ْ > برای سیالات متاسوماتیسم کننده است.

استفاده از پاراژنز کانیها, به عنوان کلیدی در تعیین شرایط فیزیکوشیمیایی دمای اسکارن زایی در منطقه محمد آباد(جنوب غرب یزد). authors

فرید مر

استاد دانشکده علوم دانشگاه شیراز

رضا شریفی

دانشجو کارشناسی ارشد رشته زمین شناسی اقتصادی دانشگاه شیراز

سینا اسدی

دانشجو کارشناسی ارشد رشته زمین شناسی اقتصادی دانشگاه شیراز

مقاله فارسی "استفاده از پاراژنز کانیها, به عنوان کلیدی در تعیین شرایط فیزیکوشیمیایی دمای اسکارن زایی در منطقه محمد آباد(جنوب غرب یزد)." توسط فرید مر، استاد دانشکده علوم دانشگاه شیراز؛ رضا شریفی، دانشجو کارشناسی ارشد رشته زمین شناسی اقتصادی دانشگاه شیراز؛ سینا اسدی، دانشجو کارشناسی ارشد رشته زمین شناسی اقتصادی دانشگاه شیراز نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی شانزدهمین همایش بلور شناسی و کانی شناسی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 8 بهمن 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1204 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مطالعات کانی شناسی نشاندهنده دو مرحله اصلی دگرسانی(پیشرونده و پسرونده) در منطقه محمد آباد است. اسکارن متاسوماتیکی( مرحله پیشرونده) با نهشت مجموعه کانیایی سیلیکاته کلسیمی بدون آب(آندرادیت و دیوپسید-هدنبرزیت) در محدوده دمایی C 550 - 470 شکل گرفته است. در مرحله پسرونده( دمای C 470>) حجم عمده ای از این سیلیکاتهای بدون آب، دگرسان شده و به مجموعه ای ... . برای دانلود فایل کامل مقاله استفاده از پاراژنز کانیها, به عنوان کلیدی در تعیین شرایط فیزیکوشیمیایی دمای اسکارن زایی در منطقه محمد آباد(جنوب غرب یزد). با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.