سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه هوشمند کودآبیاری در آبیاری سطحی

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 860

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCAMEM07_128

Index date: 27 January 2013

طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه هوشمند کودآبیاری در آبیاری سطحی abstract

در سیستم های آبیاری سطحی، عملیات کوددهی با پخش کردن کودهای شیمیایی به صورت دستی یا مکانیزه، در سطح مزرعه صورت می گیرد. برای این منظور از وسایلی مانند نواع ماشین ها و ادوات مخصوص کود پاشی استفاده می شود.این روش مرسوم، ضمن افزایش مصرف انرژی میزان فشردگی خاک را نیز افزایش می دهد. علاوه بر آن توزیع غیر یکنواخت کود نیز یکی از مشکلات استفاده از این تجهیزات محسوب می شود. برای رفع مشکلات فوق می توان کود هایی را که قابلیت حل شدن در آب را دارند را ابتدا در آب حل کرده و سپس اقدام به آبیاری نمود. این ایده، اصطلاحا کود آبیاری (Fertigation) نامیده می شود. در این تحقیق یک دستگاه هوشمند به منظور تزریق همزمان کودهای محلول در آب طراحی و ساخته شده است. بخش های اصلی دستگاه عبارتند از مخزن مشترک کود و آب ، جریان سنج برای محاسبه دبی حجمی لحظه ای، شیر کنترل برای تنظیم دبی خروجی، واحد کنترل الکترونیک برای برنامه ریزی و یک مکانیزم مخصوص برای تبدیل حرکت رفت و برگشتی به دورانی به منظور کنترل شیر مورد نظر. دستگاه ساخته شده قادر است به صورت خودکار و طبق برنامه ای از پیش مشخص شده، مقدار ورودی کود به هر کرت را کنترل نموده و مواد غذایی مورد نیاز گیاه را به صورت همزمان با آبیاری در اختیار گیاه قرار دهد. نتایج آزمایشات و ارزیابی های انجام شده نشان دهنده حدود 40 درصد صرفه جویی در مصرف کود می باشد. این موضوع با توجه به حذف ماشین ها و تجهیزاتی که به صورت مرسوم برای کوددهی به مزارع مورد استفاده قرار می گیرد بیانگر صرفه جوئی بسیار قابل توجه در هزینه های مربوطه خواهد شد.

طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه هوشمند کودآبیاری در آبیاری سطحی Keywords:

طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه هوشمند کودآبیاری در آبیاری سطحی authors

مجتبی برآانی دستجردی

دانشجوی کارشناس ارشد مکانیک ماشینهای کشاورزی، دانشگاه شهرکرد

داود قنبریان

استادیار گروه مکانیک ماشینهای کشاورزی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شهر

سید حسن طباطبایی

دانشیار گروه مهندسی آب دانشکده کشاورزی، دانشگاه شهرکرد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ابراهیمیان ح، لیاقت ع، پارس نژاد م، عباسی ف، نوابیان ...
علیزاده، ا.، وظیفه دوست، م.، کمالی، غ.، باستانی، خ.، مرتضوی، ...
ملکوتی، م . ج .1375. کشاورزی پایدار و افزایش عملکرد ...
واعظی ع.، همایی م .و ملکوتی م.ج .1381 . اثر ...
دانشگاه شیراز، 14 الی 16 شهریور 1391 ...
Champion D.F., and R.C. Bartholomay. (1992). Fertigation through surge valves. ...
Bhat R., and Sujatha S. (2009). Soil fertility and nutrient ...
Hou Z., Li P., Li B., Gong J., and Wang ...
Mead R. (2000). Fertigation efficiency. Available _ url:http ://www.Micro irigation ...
Papadopoulos, P., (1992). Fertigation of vegetable in plastic houses. Present ...
Wiesler F (1991). Comparative assessment of the efficacy of various ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه هوشمند کودآبیاری در آبیاری سطحی" توسط مجتبی برآانی دستجردی، دانشجوی کارشناس ارشد مکانیک ماشینهای کشاورزی، دانشگاه شهرکرد؛ داود قنبریان، استادیار گروه مکانیک ماشینهای کشاورزی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شهر؛ سید حسن طباطبایی، دانشیار گروه مهندسی آب دانشکده کشاورزی، دانشگاه شهرکرد نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی هفتمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی و مکانیزاسیون پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آبیاری سطحی، دبی خروجی، جریان سنج، شیر کنترل جریان، کود آبیاری هستند. این مقاله در تاریخ 8 بهمن 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 860 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در سیستم های آبیاری سطحی، عملیات کوددهی با پخش کردن کودهای شیمیایی به صورت دستی یا مکانیزه، در سطح مزرعه صورت می گیرد. برای این منظور از وسایلی مانند نواع ماشین ها و ادوات مخصوص کود پاشی استفاده می شود.این روش مرسوم، ضمن افزایش مصرف انرژی میزان فشردگی خاک را نیز افزایش می دهد. علاوه بر آن توزیع غیر یکنواخت ... . برای دانلود فایل کامل مقاله طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه هوشمند کودآبیاری در آبیاری سطحی با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.