سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی لجن فاضلاب به عنوان جاذب برای حذف یون pb+2 از پساب صنعتی

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,270

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCWWT01_089

Index date: 27 January 2013

بررسی لجن فاضلاب به عنوان جاذب برای حذف یون pb+2 از پساب صنعتی abstract

در این تحقیق، حذف یون فلزی سرب از فاضلاب صنعتی توسط لجن فاضلاب و باعبور نمونه های مایع از یک سیستم ستونی کوچک انجام شده است. لجن فاضلاب در دمای 383 کلوین درون آون خشک می شود تا رطوبت آن از بین برود. پس از خشک کردن، لجن ها خرد می شوند و ذرات لجن با الکهای استاندارد در سه مش 4004 و 144 طبقه بندی می شوند. درصد حذف یون فلزی سرب توسط اندازه گیری مقدار جذب قبل و بعد عبور محلول نمونه از ستون حاوی جاذب، به وسیله ی دستگاه جذب اتمی محاسبه می شود. جذب سرب به عنوان تابعی از قدرت یونی، غلظت قدرت یونی، احیاء ستون، سرعت جریان، اثر یون های مزاحم و دما مورد بررسی قرار گرفت. بر اساس نتایج، حداکثر جذب ) ≈ )%144 در شرایط بهینه مشاهده شده است.

بررسی لجن فاضلاب به عنوان جاذب برای حذف یون pb+2 از پساب صنعتی Keywords:

بررسی لجن فاضلاب به عنوان جاذب برای حذف یون pb+2 از پساب صنعتی authors

نجمه آگاه

گروه شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گچساران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
B. Bolto, D. Dixon, "Ion exchange for the removl of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی لجن فاضلاب به عنوان جاذب برای حذف یون pb+2 از پساب صنعتی" توسط نجمه آگاه، گروه شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گچساران؛ محمدرضا فتحی عمادآبادی نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی تصفیه آب و پسابهای صنعتی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله یون فلزی سرب، لجن فاضلاب، جذب، دستگاه جذب اتمی هستند. این مقاله در تاریخ 8 بهمن 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1270 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این تحقیق، حذف یون فلزی سرب از فاضلاب صنعتی توسط لجن فاضلاب و باعبور نمونه های مایع از یک سیستم ستونی کوچک انجام شده است. لجن فاضلاب در دمای 383 کلوین درون آون خشک می شود تا رطوبت آن از بین برود. پس از خشک کردن، لجن ها خرد می شوند و ذرات لجن با الکهای استاندارد در ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی لجن فاضلاب به عنوان جاذب برای حذف یون pb+2 از پساب صنعتی با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.