مشرعه بحارالانوار
Publish place: Journal Of Hozeh، Vol: 26، Issue: 154
Publish Year: 1388
Type: Journal paper
Language: Persian
View: 58
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.
نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد
- Certificate
- I'm the author of the paper
Export:
Document National Code:
JR_HOZEH-26-154_010
Index date: 22 November 2023
مشرعه بحارالانوار abstract
شناخت حدیث سره از ناسره، مجعول از غیرمجعول، از دغدغههای فکری محدثان و فقیهان شیعه، به پیروی از امامان(ع) و شاگردان آن بزرگواران بوده است. کتاب مشرعه بحارالانوار در همین راستا شکل گرفته است. در این مقال، پس از بیان ویژگیهای این اثر و ضرورت نگارش این گونه آثار، به روش و مبنای کار مولف در نقد روایات بحار پرداخته میشود، که همانا »وثوق سندی« است. براساس این مبنا روایاتی در دایره حجیت قرار میگیرند که از سند معتبری برخوردار باشند و روایاتی که از سند معتبر برخوردار نیستند، در این دایره قرار نمیگیرند، گرچه دارای مضامین عالی باشند. در این مقال، این روش و مبنای مولف محترم نقد میگردد و روش مشهور فقیهان که همانا »وثوق صدوری« است، تایید و با ادله تقویت میشود.
مشرعه بحارالانوار Keywords:
مشرعه بحارالانوار authors
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :