ارائه مدل ریاضی دو سطحی جانشین پروری استعدادها در سازمان های ایرانی با رویکرد تئوری بازی ها
Publish Year: 1395
Type: Journal paper
Language: Persian
View: 138
This Paper With 18 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- I'm the author of the paper
Export:
Document National Code:
JR_ORMR-6-3_008
Index date: 29 November 2023
ارائه مدل ریاضی دو سطحی جانشین پروری استعدادها در سازمان های ایرانی با رویکرد تئوری بازی ها abstract
یکی از دغدغه های اصلی در مدیریت سازمان های دانش بنیان کنونی را باید تلاشی برای متوازن سازی شاخص های مدیریت جانشین پروری استعدادها دانست. در این حوزه بسیاری از سازمان های برنامه ریز با توجه به محدودیت منابع ترجیح می دهند تا از امکان توسعه استعدادها یا جذب از خارج سازمان، خلا موجود خود را بهبود بخشند. گرچه ادبیات این حوزه به شدت در مورد ضرورت مدیریت استعداد و مخزن استعداد سخن گفته است اما تاکنون روش های برنامه ریزی کمی در این حوزه معرفی نشده که سبب می شود تا جای خالی مدل های ریاضی برای تصمیم گیری صحیح در این حوزه بیش از پیش احساس شود. بر این مبنا، در نظر گرفتن مفروضات واقعی، منجر به ایجاد یک مدل برنامه ریزی عدد صحیح مختلط خطی دو سطحی مبتنی بر تئوری بازی شده است که عملکرد مدل بر اساس چندین نمونه واقعی در یکی از شرکت های ارتباطی ایران در ده سال شده مورد بررسی قرار گرفته است. برای حل مدل و تحلیل نتایج، از الگوریتم فراابتکاری حرکت دسته پرندگان استفاده شده است. نتایج حاکی از موفقیت این الگوریتم در حل مدل ارائه شده بوده است.
ارائه مدل ریاضی دو سطحی جانشین پروری استعدادها در سازمان های ایرانی با رویکرد تئوری بازی ها Keywords:
game theory , Optimization , Succession Planning , Talent Management , Particle Swarm Optimization (PSO) , مدیریت استعداد , تئوری بازی , بهینه سازی , برنامه ریزی جانشین پروری , بازی دو سطحی
ارائه مدل ریاضی دو سطحی جانشین پروری استعدادها در سازمان های ایرانی با رویکرد تئوری بازی ها authors
محمد رضا قدوسی
Tehran University- Faculty of management
محمد موسی خانی
- دانشیار، گروه مدیرت فناوری اطلاعات، دانشکده مدیریت، دانشگاه تهران، تهران، ایران
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :