سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تعیین میزان پرشدگی و تاثیر آن برعملکرد آسیاهای خودشکن کارخانه فرآوری مجتمع سنگ آهن گل گهر

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,071

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SMEC08_057

Index date: 22 February 2013

تعیین میزان پرشدگی و تاثیر آن برعملکرد آسیاهای خودشکن کارخانه فرآوری مجتمع سنگ آهن گل گهر abstract

پرشدگی بالا بیش از35درصد درون آسیا منجر به کاهش عملکرد آسیا و پرشدگی کم منجربه ایجاد ضربات مضر هدرروی انرژی و افزایش شکست گلوله و استرجداره آسیا می شود جهت کاهش این مشکلات پایش حرکت باردرون اسیا ضروری است باتوجه به اینکه طرح اضافه کردن گلوله درآسیاهای خودشکن کارخانه فراوری سنگ آهن گل گهر درحال اجرا است و استفاده از کنترل صوتی آسیا که نشانگر پاشنه بار و پرشدگی است امکان پذیرنمی باشد پرشدگی با متوقف کردن آسیا درحالت های مختلف اندازه گیری شد با درنظرگرفتن روابط هندسی پرشدگی بار محاسبه شد و محیطی درنرم افزار صفحه گسترده excel طراحی شد تا به آسانی با اندازه گیری فاصله سطح بار از نقطه مبنا پرشدگی محاسبه شود. درادامه با متوقف کردن آسیا درتوانهای مختلف میزان پرشدگی تعیین گردد درتوانهای 2400و2200و2000و1300 کیلووات مقدار پرشدگی به ترتیب 23/8و22و19و11/7درصد بدست آمد.

تعیین میزان پرشدگی و تاثیر آن برعملکرد آسیاهای خودشکن کارخانه فرآوری مجتمع سنگ آهن گل گهر Keywords:

تعیین میزان پرشدگی و تاثیر آن برعملکرد آسیاهای خودشکن کارخانه فرآوری مجتمع سنگ آهن گل گهر authors

مصطفی مالکی مقدم

دانشجوی دکتری فراوری موادمعدنی

غلامعباس پارساپور

دانشجوی دکتری فراوری موادمعدنی

محسن یحیایی

دکتری فراوری مواد معدنی

صمد بنیسی

استاددانشگاه شهید باهنر کرمان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
زمانی، فرشید: "فن آوری آسیاهای خودشکن و نیمه خودشکن"؛ پایان ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تعیین میزان پرشدگی و تاثیر آن برعملکرد آسیاهای خودشکن کارخانه فرآوری مجتمع سنگ آهن گل گهر" توسط مصطفی مالکی مقدم، دانشجوی دکتری فراوری موادمعدنی؛ غلامعباس پارساپور، دانشجوی دکتری فراوری موادمعدنی؛ محسن یحیایی، دکتری فراوری مواد معدنی؛ صمد بنیسی، استاددانشگاه شهید باهنر کرمان نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی هشتمین کنفرانس دانشجویی مهندسی معدن پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آسیای خودشکن، توان آسیا، پرشدگی هستند. این مقاله در تاریخ 4 اسفند 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1071 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که پرشدگی بالا بیش از35درصد درون آسیا منجر به کاهش عملکرد آسیا و پرشدگی کم منجربه ایجاد ضربات مضر هدرروی انرژی و افزایش شکست گلوله و استرجداره آسیا می شود جهت کاهش این مشکلات پایش حرکت باردرون اسیا ضروری است باتوجه به اینکه طرح اضافه کردن گلوله درآسیاهای خودشکن کارخانه فراوری سنگ آهن گل گهر درحال اجرا است و استفاده از ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تعیین میزان پرشدگی و تاثیر آن برعملکرد آسیاهای خودشکن کارخانه فرآوری مجتمع سنگ آهن گل گهر با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.