سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تعیین کارایی واحدهای جدایش مغناطیسی 3و4 مجتمع سنگ آهن سنگان

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,026

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SMEC08_058

Index date: 22 February 2013

تعیین کارایی واحدهای جدایش مغناطیسی 3و4 مجتمع سنگ آهن سنگان abstract

مجتمع سنگ آهن سنگان با ذخیره زمین شناس بالغ بر1.2 میلیارد تن و تولید سالانه بیش از1 میلیون تن سنگ آهن دانه بندی شده یکی از قطب های اصلی تامین کننده مواد اولیه صنایع فولاد کشور محسوب می شود درحال حاضر تنها سنگ آهن دانه بندی شده با دو محدوده ابعادی 10-0و30-10 میلیمتر محصول تولیدی این مجتمع به شمار می رود امروزه کنترل و بهینه سازی مدارهای فراوری به یکی از مهمترین اقدامات مدیریتی یک مجموعه معدنی مبدل شده است عمده ترین مشکل این مجتمع دربخش فازی عدم طراحی مناسب واحدهای جداکننده ی مغناطیسی خشک باتوجه به محصول خروجی نبود مدار فراوری مجدد باطله های تولیدی و درنهایت وجود مقادیر بالای کانی هماتیت درباطله های تولیدی واحدهای خردایش 3و4 می باشد درهمین راستا نتایج بدست آمده از 180 نمونه گرفته شده نشان از کارایی پایین جداکننده ها مخصوصا درواحد شماره 4 داشته و همچنین لزوم طراحی مدار فراوری باطله ها را هرچه بیشتر مورد توجه قرارداده است.

تعیین کارایی واحدهای جدایش مغناطیسی 3و4 مجتمع سنگ آهن سنگان Keywords:

تعیین کارایی واحدهای جدایش مغناطیسی 3و4 مجتمع سنگ آهن سنگان authors

جلال مشکین یزد

دانشجوی کارشناسی ارشد فراوری موادمعدنی

علی اکبر عبدالله زاده

عضو هیئت علمی دانشگاه کاشان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
گزارش مهندسین مشاور کاوشگران، بررسی تولید سالانه 1 میلیون تن ...
گزارش .BHIP Biliton بررسی فنی اقتصادی نهایی معادن سنگان ...
گزارشات ماهیانه‌ی سرپرستی کنترل کیفی معادن سنگ آهن سنگان. ...
رضایی، بهرام، "تکنولوژی فرآوری مواد معدنی، جدایش مغناطیسی" انتشارات دانشگاه ...
پناهی، ابراهیم، "امکان سنجی تولید کنسانتره از باطله‌های جدید کارخانه‌ی ...
نعمت الهی، حسین، "کنه‌آرایی"، انتشارات دانشگاه تهران. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تعیین کارایی واحدهای جدایش مغناطیسی 3و4 مجتمع سنگ آهن سنگان" توسط جلال مشکین یزد، دانشجوی کارشناسی ارشد فراوری موادمعدنی؛ علی اکبر عبدالله زاده، عضو هیئت علمی دانشگاه کاشان نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی هشتمین کنفرانس دانشجویی مهندسی معدن پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله جدایشمغناطیسی، کارائی، باطله، هماتیت، سنگ آهن، سنگان هستند. این مقاله در تاریخ 4 اسفند 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1026 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مجتمع سنگ آهن سنگان با ذخیره زمین شناس بالغ بر1.2 میلیارد تن و تولید سالانه بیش از1 میلیون تن سنگ آهن دانه بندی شده یکی از قطب های اصلی تامین کننده مواد اولیه صنایع فولاد کشور محسوب می شود درحال حاضر تنها سنگ آهن دانه بندی شده با دو محدوده ابعادی 10-0و30-10 میلیمتر محصول تولیدی این مجتمع به شمار می ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تعیین کارایی واحدهای جدایش مغناطیسی 3و4 مجتمع سنگ آهن سنگان با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.