سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

کاربرد سیستم خبره مرکب جهت بازرسی و سلامت سنجی بدنه شناور بر مبنای تشخیصسیگنال صوتی - الکترومغنا طیسی

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,359

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICOPMAS10_124

Index date: 22 February 2013

کاربرد سیستم خبره مرکب جهت بازرسی و سلامت سنجی بدنه شناور بر مبنای تشخیصسیگنال صوتی - الکترومغنا طیسی abstract

با توجه به گستردگی سازه های دریایی و فراساحل و روند روبه رشد تولید انواع کشتی ها، پل ها و شمع های اسکله های فلزی و سایرسازه های ساحلی و فراساحلی، رویکرد بازرسی های دوره ای جهت مدیریت سلامت سنجی و انجام عملیات نگهداری از اهمیت بسزاییبرخوردار می باشد. در حال حاضر این گونه بازرسی ها معمولاً توسط غواصی در اعماق دریا و یا با صرف هزینه های سنگینی در خشکی انجام می گیرد. یقیناًدر صورت استفاده از منابع انسانی در زیر آب، بازرسی ها با خطای انسانی همراه بوده و ضمن پایین بودن دقت، از ریسک بالایی نیز برخوردار می باشد از اینرو روبات های بدون سرنشین مجهز به فناوری حسگرها جهت انجام چنین بازرسی هایی ایده آل بوده و می تواننددر این حوزه به عنوان یک فناوری نو و مطمئن بصورت گسترده بکار گرفته شوند در این تحقیق سعی شده تا برای نخستین بار روش مرکب جدید برای آزمایش غیر مخرب و بازرسی سطوح زیرآبی با استفاده ازROV و بکارگیری فناوری حسگرها بمنظور تعیین دقیق موقعیت خوردگی ها و ضخامت سنجی استفاده گردد لذا کاربرد آن اهمیت ویژه ای در افزایش طول عمر و ارتقاء بهره وری شناورها و سازه های فولادی دریایی که هزینه های بسیار زیادی صرف ساخت و تولید آنها شده همچنین تعمیر به موقع آنها خواهد داشت. سازمان بنادر و دریانوردی در راستای توسعه صنایع دریایی سرمایه گذاری هنگفتی بمنظور تأمین انواع شناورهای خدماتی و ساخت زیربناهای فولادی گسترده در بنادر شمالی و جنوبی کشور انجام داده است و در حال حاضر نیزبرای نگهداری و صیانت از این سرمایه ها هزینه های زیادی را صرف می نماید

کاربرد سیستم خبره مرکب جهت بازرسی و سلامت سنجی بدنه شناور بر مبنای تشخیصسیگنال صوتی - الکترومغنا طیسی Keywords:

بدنه شناور NDT سلامت سنجی , بازرسی بدنه کشتی , سیگنال صوتی - الکترومغناطیسی , خوردگی , ارتعاشات آکوستیکی شنودی , نشتemf

کاربرد سیستم خبره مرکب جهت بازرسی و سلامت سنجی بدنه شناور بر مبنای تشخیصسیگنال صوتی - الکترومغنا طیسی authors

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Athanasios, _ Kourousis, D., Wang G. (20 .8). Using acoustic ...
Ioseba Tena "Automating ROV Operations in aid of the Oil ...
API (20 09). Recommended practice for the structural integrity management ...
Cabos, C., Jaramillo, D., Stadie-Frohbs _ G., Renard, P., Ventura, ...
http ://www. marinetech .org/rov c _ mpetition/specs .php. Accessed May ...
Mijarez, R, Gaydecki, P. and Burdekin, M. (20 06). Continuous ...
Hedayati.Mr.. .Amidian Aa, Sader SA, Razazan A, inteligent shiphall inspection ...
"High speed RS-232 Lygouras J.N.; Kapsopoulos A.; Tsalides P.G fibre ...
Paik, J. and Melchers, R. (20 .8). Condition assessment of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "کاربرد سیستم خبره مرکب جهت بازرسی و سلامت سنجی بدنه شناور بر مبنای تشخیصسیگنال صوتی - الکترومغنا طیسی" توسط عبدالکریم رزازان؛ محمدرضا هدایتی نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی دهمین همایش بین المللی سواحل، بنادر و سازه های دریایی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بدنه شناور NDT سلامت سنجی، بازرسی بدنه کشتی، سیگنال صوتی - الکترومغناطیسی، خوردگی، ارتعاشات آکوستیکی شنودی، نشتemf هستند. این مقاله در تاریخ 4 اسفند 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1359 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با توجه به گستردگی سازه های دریایی و فراساحل و روند روبه رشد تولید انواع کشتی ها، پل ها و شمع های اسکله های فلزی و سایرسازه های ساحلی و فراساحلی، رویکرد بازرسی های دوره ای جهت مدیریت سلامت سنجی و انجام عملیات نگهداری از اهمیت بسزاییبرخوردار می باشد. در حال حاضر این گونه بازرسی ها معمولاً توسط غواصی در ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی سیستم خبره طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله کاربرد سیستم خبره مرکب جهت بازرسی و سلامت سنجی بدنه شناور بر مبنای تشخیصسیگنال صوتی - الکترومغنا طیسی با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.