سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تأثیر پوشش گیاهی صلب غیرمستغرق بر ضریب زبری و تنش برشی در شرایط جریان غیر یکنواخت تدریجی

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,075

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IHC11_026

Index date: 9 March 2013

تأثیر پوشش گیاهی صلب غیرمستغرق بر ضریب زبری و تنش برشی در شرایط جریان غیر یکنواخت تدریجی abstract

پوششهای گیاهی بدلیل ایجاد مقاومت در برابر جریان توسط نیروی کششی ساقهها که باعث افزایش ضریب زبری، کاهش سرعت جریان وکاهش تنش برشی کف و در نتیجه کاهش فرسایش و نرخ حرکت بار های رسوبی میگردند، نقش بسیار مهمی در جلوگیری از فرسایش جداره هاو نهایتا مورفولوژی رودخانه دارند. در این تحقیق به منظور بررسی تأثیر پوشش گیاهی بر جریان، از یک مدل آزمایشگاهی استفاده شد و0 متر انجام / 0 و ارتفاع 6 / آزمایشات در شرایط جریان ماندگار غیر یکنواخت تدریجی و آب صاف در یک فلوم شیشهای به طول 6 متر و عرض 5 15 و قطر 8 میلی متر در 4 تراکم / گردید. برای مدل کردن پوشش گیاهی غیر مستغرق، از میلههای استوانهای از جنس پلاستیک فشرده به ارتفاع 32 متر از کف کانال استفاده گردید. با توجه به نتایج حاصل از آزمایشهای انجام شده، میتوان نتیجه گرفت که وجود پوشش / مختلف، در طول 8گیاهی غیر مستغرق، ضریب زبری مانینگ را در بیشترین تراکم گیاهی به کار برده شده در این تحقیق و در مقایسه با بستر صاف، 80 درصد افزایشمیدهد. همچنین افزایش تراکم گیاهی، باعث افزایش مقاومت جریان و افزایش تنش کل و در نتیجه باعث افزایش عمق و شیب خط انرژی می- شود. همچنین بیشترین مقاومت در برابر جریان توسط نیروی کششی ساقهها ایجاد میشود و این نیرو، سرعت حرکت جریان را کاهش میدهد که در نتیجه باعث کاهش تنش برشی در کف و کاهش نرخ انتقال رسوبات کف میشود

تأثیر پوشش گیاهی صلب غیرمستغرق بر ضریب زبری و تنش برشی در شرایط جریان غیر یکنواخت تدریجی Keywords:

تأثیر پوشش گیاهی صلب غیرمستغرق بر ضریب زبری و تنش برشی در شرایط جریان غیر یکنواخت تدریجی authors

الهام وحیدی

فارق التحصیل کارشناسی ارشد سازههای آبی، گروه مهندسی آبیاری و آبادانی

محمدحسین امید

استاد، دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی، دانشگاه تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ابراهیمی، ن. ق.، (1387)، "تخمین ضریب زبری پوشش گیاهی مستغرق ...
Ree, W. O. and Palmer, V. J., (1949), "Flow of ...
Kouwen, N. and Fath i-Moghadam, M., (2000), "Friction factors for ...
Wu, W., He, Z. and Wang, S. S.Y., (2006), "Flow ...
Kothyari, U. C., Hayashi, K. and Hashimoto, H., (2009), "Drag ...
AWWMW, (1998c), ":Watercourse revegetation using indigenous plants, " LandCare Note, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تأثیر پوشش گیاهی صلب غیرمستغرق بر ضریب زبری و تنش برشی در شرایط جریان غیر یکنواخت تدریجی" توسط الهام وحیدی، فارق التحصیل کارشناسی ارشد سازههای آبی، گروه مهندسی آبیاری و آبادانی؛ محمدحسین امید، استاد، دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی، دانشگاه تهران نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی یازدهمین کنفرانس هیدرولیک ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پوشش گیاهی، نیروی کششی، ضریب زبری، تنش برشی هستند. این مقاله در تاریخ 19 اسفند 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1075 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که پوششهای گیاهی بدلیل ایجاد مقاومت در برابر جریان توسط نیروی کششی ساقهها که باعث افزایش ضریب زبری، کاهش سرعت جریان وکاهش تنش برشی کف و در نتیجه کاهش فرسایش و نرخ حرکت بار های رسوبی میگردند، نقش بسیار مهمی در جلوگیری از فرسایش جداره هاو نهایتا مورفولوژی رودخانه دارند. در این تحقیق به منظور بررسی تأثیر پوشش گیاهی بر جریان، ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تأثیر پوشش گیاهی صلب غیرمستغرق بر ضریب زبری و تنش برشی در شرایط جریان غیر یکنواخت تدریجی با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.