سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تأثیر زاویه تقاطع کانال ها بر الگوی جریان در کانال های مستطیلی

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,371

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IHC11_231

Index date: 9 March 2013

بررسی تأثیر زاویه تقاطع کانال ها بر الگوی جریان در کانال های مستطیلی abstract

اتصال جریان در کانال ها، پدیده ای است که در رودخانه ها، کانالهای آبیاری و زهکشی و همچنین سیستم های فاضلاب شهری به وفور رخ میدهد. این پدیده در رودخانهها بخصوص در محل اتصال دو شاخه ازکانال پیچیده تر بوده بطوری که باعث فرسایش و رسوب گذاری در بعضینقاط رودخانه شده که در نتیجه آن بخشی از تغییرات مورفولوژیکی رودخانه شناخته می شود. در محدوده اتصال کانالها رفتار جریان به متغیرهایبیشتری چون هندسه کانالها، نسبت دبیها، عرض شاخه و زاویه اتصال دو شاخه از کانال، تغییرات تراز کف در محل اتصال، خصوصیات جریان در بالادست محل اتصال و عدد فرود جریان در مقاطع مختلف بستگی پیدا م یکند. در این تحقیق با استفاده از مدل عددی فلوئنت و با زوایای اتصال3045 و 60 تأثیر هندسه اتصال کانال بر الگوی جریان و ابعاد ناحیه جدایی جریان در نسبتهای مختلف از دبی جریان (دبی کانال ، بالادست به دبی کل جریان) مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت و به عنوان نمونه نتایج برای دو نسبت از دبی جریان ذکر گردیده است. تجزیه وتحلیل های صورت گرفته با مدل عددی، نتایج مطالعات گذشته را تأیید و نشان داد که تغییر زاویه تقاطع کانال، الگوی جریان در کانال اصلی راتحت تأثیر قرار داده و ابعاد ناحیه جدایی ایجاد شده در کانال اصلی با افزایش زاویه تقاطع بزرگتر می شود. همین پدیده را می توان برای زمانیکهنسبت دبی جریان کم باشد نیز مشاهده کرد. بررسیها نشان داد که تنها در زاویه تقاطع 45 درجه کمترین ابعاد را در ناحیه جدایی جریان خواهیمداشت و مطالعات گذشته نیز وقوع چنین پدیده ای را نشان داده است

بررسی تأثیر زاویه تقاطع کانال ها بر الگوی جریان در کانال های مستطیلی Keywords:

بررسی تأثیر زاویه تقاطع کانال ها بر الگوی جریان در کانال های مستطیلی authors

محمد امرایی

دانشجو یکارشناس ارشد مهندسی آبیاری وزهکشی

سعید گوهری

استادیار گروه مهندسی آب، دانشکده کشاورزی، دانشگاه بوعلی سینا

علی فلک دین

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی آبیاری زهکشی، دانشگاه بوعلی سینا

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Open- ت90 3. Weber, L. J., Shumate, E. D., and ...
قبادیان، ر. (1388)، "بررسی تاثیر تغییرات تراز سطح آب پایاب ...
گوهری، س.، (1391)، "مقایسه آزمایشگاهی الگوی جریان در دو حالت ...
Taylor, E. H. (1944), _ Characteristics at Rectangular Open-Channel Junctions", ...
Hsu, C. C.. Wu, F. S., and Lee, W. J. ...
A. S. Ramamurthy, Junying Qu, and Diep Vo. (2007), "Numerical ...
Leonardo and et all. (2011), "Experimental Study of Subcritical Dividing ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی تأثیر زاویه تقاطع کانال ها بر الگوی جریان در کانال های مستطیلی" توسط محمد امرایی، دانشجو یکارشناس ارشد مهندسی آبیاری وزهکشی؛ سعید گوهری، استادیار گروه مهندسی آب، دانشکده کشاورزی، دانشگاه بوعلی سینا؛ علی فلک دین، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی آبیاری زهکشی، دانشگاه بوعلی سینا نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی یازدهمین کنفرانس هیدرولیک ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله الگوی جریان، کانال متقاطع، زاویه تقاطع، کانال مستطیلی، مدل عددی فلوئنت هستند. این مقاله در تاریخ 19 اسفند 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1371 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که اتصال جریان در کانال ها، پدیده ای است که در رودخانه ها، کانالهای آبیاری و زهکشی و همچنین سیستم های فاضلاب شهری به وفور رخ میدهد. این پدیده در رودخانهها بخصوص در محل اتصال دو شاخه ازکانال پیچیده تر بوده بطوری که باعث فرسایش و رسوب گذاری در بعضینقاط رودخانه شده که در نتیجه آن بخشی از تغییرات مورفولوژیکی رودخانه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تأثیر زاویه تقاطع کانال ها بر الگوی جریان در کانال های مستطیلی با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.