سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

انرژی زمین گرمایی، کاربرد و اثرات زیست محیطی آن

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,129

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

GSI31_146

Index date: 9 March 2013

انرژی زمین گرمایی، کاربرد و اثرات زیست محیطی آن abstract

انرژی زمین گرمایی، انرژی تجدیدپذیری می باشد که از حرارت قابل استخراج ناشی از گرمای توده های مذاب و واپاشی مواد رادیواکتیو موجود در اعماق زمین به دست میآید. برخلاف سوخت های فسیلی، این انرژی به عنوان یک منبع انر ژی نسبت اً پاکیزه و قابل تجدید ، در نظر گرفته میشود. انواع منابع تامین انرژی زمین گرمایی شامل: ١) انرژی هیدروترمال، ٢) لایههای تحت فشار، ٣) تختهسنگ های خشک و داغ، ۴) تودههای مذاب است. به طور کلی استفاده از انرژی زمین گرمایی را می توان در چند گروه طب قه بندی کرد، که در هر گروه کاربردهای مختلفی وجود دارد که با توجه به شرایط اقتصادی، اجتماعی، جغرافیایی و اکولوژیکی هر منطقه برای تولید نیروی الکتریکی یا هر کاربرد مناسب صنعتی، کشاورزی یا خانگی قابل استفاده میباشد . استفاده از این منبع انرژی با انتشار اتم سفری کم، دارای اثرات سودمندی بر محیط زیست می باشد؛ البته بهرهبرداری از انرژی زمین گرمایی نیز از آلودگیهای زیست محیطی مبرا نیست. اثرات زیست محیطی پروژههای زمین گرمایی را میتوان به طور خلاصه این گونه بیان کرد: ١) آلودگی هوا، ٢) آلودگی آب های سطحی و زیر زمینی، ٣) آلودگی صوتی، ۴) اثرات بر پوشش گیاهی، ۵) اثرات بر جوامع زیستی جانوری، ۶) اثرات بر زمین شناسی سطحی و خاک.

انرژی زمین گرمایی، کاربرد و اثرات زیست محیطی آن Keywords:

انرژی زمین گرمایی , اثرات زیست محیطی , منابع تامین انرژی زمین گرمایی , موارد استفاده انرژی زمین گرمایی

انرژی زمین گرمایی، کاربرد و اثرات زیست محیطی آن authors

محمود رضا هاشمی نسب

کارشناس ارشد بخش اکتشافات سازمان زمین شناسی مرکز شیراز

پدرام عطارزاده

دانشجوی دوره دکترای زمین شناسی اقتصادی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال

مهرداد کریمی

استادیار گروه زمین شناسی اقتصادی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز

محمد حسن ازادی

دانشجوی دوره دکترای زمین شناسی اقتصادی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
اسایت سازمان انرژی‌های نو ایران ...
غضبان، فریدون.1381 .زمین شناسی زیست محیطی. انتشارات دانشگاه تهران ...
Bartanni, R.2005, Word geothermal power generation in the period 2001 ...
Brown, K.L, 2000.I mpacts _ the physical environment. 1: Brown, ...
Duffield, W.A. Sass.J.H. 2003, Geothermal energy-clean power from the Earth's ...
Gupta, Harsh K, 2007. Alternativ resource for the 21 st ...
I nternat ional Energy Outlook, 2005. Information Adm m instration. ...
Jones, P.H, 1976. Geothermal resouces of Norther Gulf of mexico ...
Rummel, F. Kappelmeyer, O. (Eds), 1993. Geothermal energy-future energy source. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "انرژی زمین گرمایی، کاربرد و اثرات زیست محیطی آن" توسط محمود رضا هاشمی نسب، کارشناس ارشد بخش اکتشافات سازمان زمین شناسی مرکز شیراز؛ پدرام عطارزاده، دانشجوی دوره دکترای زمین شناسی اقتصادی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال؛ مهرداد کریمی، استادیار گروه زمین شناسی اقتصادی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز؛ محمد حسن ازادی، دانشجوی دوره دکترای زمین شناسی اقتصادی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی سی و یکمین همایش علوم زمین پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله انرژی زمین گرمایی، اثرات زیست محیطی، منابع تامین انرژی زمین گرمایی، موارد استفاده انرژی زمین گرمایی هستند. این مقاله در تاریخ 19 اسفند 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1129 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که انرژی زمین گرمایی، انرژی تجدیدپذیری می باشد که از حرارت قابل استخراج ناشی از گرمای توده های مذاب و واپاشی مواد رادیواکتیو موجود در اعماق زمین به دست میآید. برخلاف سوخت های فسیلی، این انرژی به عنوان یک منبع انر ژی نسبت اً پاکیزه و قابل تجدید ، در نظر گرفته میشود. انواع منابع تامین انرژی زمین گرمایی شامل: ١) ... . برای دانلود فایل کامل مقاله انرژی زمین گرمایی، کاربرد و اثرات زیست محیطی آن با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.