سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی کانی شناسی و ژئو شیمی گنبد نمکی علی آباد (شرق لار)

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,305

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

GSI31_327

Index date: 9 March 2013

بررسی کانی شناسی و ژئو شیمی گنبد نمکی علی آباد (شرق لار) abstract

گنبد نمکی علی آباد یکی از گنبد های کمتر شناخته شده سری هرمز با سن پروتروزوئیک پسین کامبرین پیشین می باشد. در گنبدهای نمکی وجود ذخایر ارزشمندی از کانی های فلزی (اورانیم، آهن و عناصر نادر خاکی) و غیر فلزی (نمک، گوگرد، ید و پتاس) اثبات شده است. بر اساس اطلاعات حاصل از مطالعات XRD فاز اصلی شامل کانی های: هالیت به همراه کلسیت، دولومیت، کوارتز، ژیپس، هماتیت، موسکوویت(ایلیت) و آنکریت، فاز فرعی: آلبیت، کلریت و انیدریت و فاز کمیاب بازانیت می باشد. همچنین بر اساس نتایج آنالیزهای XRF به ترتیب بیشترین فراوانی مربوط به ترکیبات ،LOI ،CaO ، SiO2 Al2O و 3 Fe2O3 ،SO3 می باشند. به گونه ای که همبستگی مثبت شدید بین Tio2-Al2O3 ، K2O- Fe2O3-MgO و TiO2-MgO ،Al2O3 دلالت بر منشا مشترک احتمالی آن ها و همبستگی منفی قوی بین SO3-MgO ،Na2O-CaO ،SiO2-SO3 دلالت بر منشا متفاوت ان ها دارد. همچنین در بین عناصر نیز وجود همبستگی مثبت قوی بین: کرم- نیکل، کرم- مس، کرم- روی، مس- روی، مس- نیکل و روی- نیکل حاکی از منشا مشابه احتمالی آ ن ها و همبستگی منفی قوی بین عناصر: کرم- استرانسیم، مس استرانسیم و نیکل- استرانسیم حاکی از منشا متفاوت آن ها دارد.

بررسی کانی شناسی و ژئو شیمی گنبد نمکی علی آباد (شرق لار) Keywords:

سری هرمز , گنبد نمکی علی آباد , کانی شناسی و ژئو شیمی

بررسی کانی شناسی و ژئو شیمی گنبد نمکی علی آباد (شرق لار) authors

بهنام آزادفر جهرمی

دانشجوی کارشناسی ارشد زمین شناسی اقتصادی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز

کمال نوری خانکهدانی

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
یوسفی. ب، ط، گزارش زمین شناسی لار، سازمان زمین شناسی ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی کانی شناسی و ژئو شیمی گنبد نمکی علی آباد (شرق لار)" توسط بهنام آزادفر جهرمی، دانشجوی کارشناسی ارشد زمین شناسی اقتصادی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز؛ کمال نوری خانکهدانی، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی سی و یکمین همایش علوم زمین پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سری هرمز، گنبد نمکی علی آباد، کانی شناسی و ژئو شیمی هستند. این مقاله در تاریخ 19 اسفند 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1305 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که گنبد نمکی علی آباد یکی از گنبد های کمتر شناخته شده سری هرمز با سن پروتروزوئیک پسین کامبرین پیشین می باشد. در گنبدهای نمکی وجود ذخایر ارزشمندی از کانی های فلزی (اورانیم، آهن و عناصر نادر خاکی) و غیر فلزی (نمک، گوگرد، ید و پتاس) اثبات شده است. بر اساس اطلاعات حاصل از مطالعات XRD فاز اصلی شامل کانی های: ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی کانی شناسی و ژئو شیمی گنبد نمکی علی آباد (شرق لار) با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.