مدل سازی افزایش عملکرد در صنعت نساجی از طریق احیای برندهای فعال
Publish place: Islamic Economics and Banking، Vol: 10، Issue: 35
Publish Year: 1400
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 118
This Paper With 24 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_MIEA-10-35_013
تاریخ نمایه سازی: 25 دی 1402
Abstract:
شناسایی ابعاد پیش نیازها و پیامدهای احیای برند، چهارچوبی برای شناخت وضعیت رقابتی ارئه می دهد که می تواند جهت افزایش عملکرد واحدهای رو به زوال صنعت نساجی در موارد ساده قرار گیرد. از اهداف این پژوهش، مدل سازی احیای برند در این صنعت، با رویکرد داده بنیاد است. این مطالعه از نظر روش کیفی، از دید پارادایم تفسیری، روش گردآوری داده ها مصاحبه عمیق است. جامعه آماری این پژوهش فعالان و خبرگان صنعت نساجی می باشد که شاخص جزئی فعالیت بالای ۵ سال در این صنعت در نظر گرفته شده است. جهت تعیین اعتبار پژوهش از روش بازیابی و برای پایائی آن از روش درصد توافق دو کدگذاری استفاده شده است که شاخص های محاسبه شده موید اعتبار و پایائی بالا هستند.
یافته ها نشان داد که ویژگی های صنعت، وضعیت بازار، عوامل محیطی و عوامل مرتبط با برند روی احیای برند تاثیر می گذارند. ویژگی ها و مولفه های احیای برند سبب می شوند در وضعیت فعلی، استراتژی ها یا راهبردهایی همچون بازسازی برند، تغییر جایگاه روانی برند و رویکردهای مدیریتی در نظر گرفته شوند که البته نوع این استراتژی ها یا راهبردها تحت تاثیر عوامل زمینه ای، مداخله گر و علی قرار دارند. نهایتا، یک مدل پارادایمی با ۱۶ عامل به روش داده بنیاد برای احیای برند پیشنهاد شد که بهره گیری از آن می تواند بر بهبود عملکرد شرکت و برند، کاهش خروج ارز، افزایش اشتغال زایی، افزایش فروش و تولید محصول، ارتقا عملکرد مالی سازمانی، درآمد ارزی و توسعه صنعت، تاثیر گذار بوده و موجب احیای برند در این صنعت رو به زوال گردد.
Keywords:
Brand revival , Modifying the brand identity , Improve brand position , Rebuilding the decline of the brand , Textile industry , احیای برند , اصلاح هویت برند , بهبود جایگاه برند , بازسازی افول برند , صنعت نساجی
Authors
ابراهیم ملازادهشیره پزی
Ph.D.Student in Business Administration, Faculty of Management, Ajab Shir Branch, Islamic Azad University, Ajab Shir, Iran
حسین عماری
Assistant Prof., Faculty of Management, Bonab branch, Islamic Azad University, Bonab, Iran
سیامک موسوی
Assistant Prof., Faculty of Management, Ajab Shir branch, Islamic Azad University, Ajab Shir, Iran
حسین قره بیگلو
Assistant Prof., Faculty of Management, Ajab Shir branch, Islamic Azad University, Ajab Shir, Iran
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :