سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

فرصتها و چالشهای پیش رو در رویکرد جهانی شدن برای تحقیق و توسعه

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,084

This Paper With 15 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CIMRDC06_091

Index date: 31 October 2006

فرصتها و چالشهای پیش رو در رویکرد جهانی شدن برای تحقیق و توسعه abstract

جهانی شدن و به دنبال آن، جهانی کردن یا جهانی سازی که ارتباط مستقیمی با آینده بشریت دارد جدی‏ترین و مهمترین رویکرد جوامع مختلف، و از جمله چالش‏های جریان‏های فکری و ایدئولوژیک، در دو دهه اخیر بوده است. جهانی شدن در تمام ابعاد خود یک روند تاریخی است که نتیجهٔ نوآوری بشر و پیشرفت تکنولوژی است که به افزایش و ادغام حوزه های مختلف تحقیق و توسعه در سراسر جهان منجر گردیده است. در سالهای اخیر عنوان " جهانی شدن " بیش از قبل مطرح شده و عده ای آن را به عنوان یک روند سودمند و کلیدی برای توسعه جهان آینده که اجتناب ناپذیر و غیر قابل تغییر است تلقی می کنند. برخی دیگر از جهانی شدن با خصومت و حتی ترس یاد می کنند و معتقدند جهانی شدن نابرابری را در میان ملتها افزایش می دهد، اشتغال و استانداردهای زندگی را تهدید و پیشرفت اجتماعی را نقش بر آب می کند. جهانی شدن، گاهی به حرکت مردم (نیروی کار) و دانش (تکنولوژی) به فراسوی مرزهای بین المللی دلالت می کند. عده ایی روند جهانی سازی را در تمامی ابعاد برابر با غربی‏کردن در راستای منافع سلطه و سرمایه داری جوامعی از جهان و بی‏توجه به منافع و مصالح و ارزشهای جوامع دیگر جهان می دانند. جهانی شدن یک روند (پروسه) عادی و جهانی سازی یک طرح (پروژه) و جهانی بودن یک واقعیت است و غالبا بدون توجه به صورت مترادف و با برداشتهای ناصحیح مطرح می‏شود. امروزه بسیاری از کشورها تمامی امکانات سخت‏افزاری و نرم‏افزاری خود را برای مواجهه صحیح با رویکرد جهانی شدن به کار می‏گیرند تا دریافت کننده بیشترین امتیازات و کمترین لطمات این موضوع باشند. جهانی شدن بعنوان یک فرایند گریز ناپذیر در قرن بیست و یکم در تمامی ابعاد خود، یقینا" نظام تحقیق و توسعه را نیز در جهان دستخوش تغییر و تحول می نماید، از این رو شناسایی ویژگیها و آثار این فرایند بر نظام تحقیق و توسعه ( و به عبارتی جهانی شدن تحقیق و توسعه ) یکی از وظایف اصلی اندیشمندان، کارشناسان و تصمیم گیرندگان هرکشور است. با توجه به اینکه جهانی شدن، فرصتها و چالشهایی را برای نظام تحقیق و توسعه پدید می آورد لازم است با بهره گیری از این فرصتها و با شناخت بهتر چالشها و تامل و دقت نظر در برنامه ریزی های ذیربط بتوان به پیشرفت و اعتلای نظام تحقیق و توسعه کشورمان در راستای رویکرد جهانی شدن کمک نمود.

فرصتها و چالشهای پیش رو در رویکرد جهانی شدن برای تحقیق و توسعه Keywords:

فرصتها و چالشهای پیش رو در رویکرد جهانی شدن برای تحقیق و توسعه authors

محمد علی صارمی

دانشگاه امام حسین(ع) - معاونت پژوهش

طاهره خدام

مدیریت آموزش و پرورش منطقه یک شهر تهران

مریم صارمی

مدیریت آموزش و پرورش منطقه یک شهر ری شهرستانهای تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
عالی، مرضیه، مقاله تبیین چالشها و فرصتهای جهانی شدن برای ...
ایران زاده، سلیمان، مقاله جهانی شدن و تحولات استراتژیک در ...
دریابر الهام، مجله گسترش صنعت، 1385. ...
براندا، واتسن، تدریس موثر تربیت دینی، ترجمه و تلخیص بهرام ...
صداقت، پرویز، سرگذشت جهانی‌شدن و زمینه‌های آن، ماهنامه بورس، اردیبهشت ...
قاسمی، علی حسین، جهانی شدن بایدها ونبایدها، سمینارجهانی شدن و ...
کرمی پور، محمد رضا، مقاله آموزش متناسب با عصر اطلاعات، ...
محسن پور، بهرام، مقاله نقش تعلیم وتربیت دربرخورد با جهانی ...
یونسکو، ملبورن، آموزش وپرورش برای قرن 21، گروه مترجمان، تک ...
غلامی رضا، سایت .1385، MLMتحلیلی ...
منصوری، جواد، مقاله جهانی شدن، فرصتها و تهدیدهای فرهنگی، فصلنامه ...
Brunner.j, (2000) Globalization and the future of education, Santiago, Chile. ...
Delong.B, (2002) Globalization and Neolibralism, New york. ...
Coghburn.D, (2003) Globalization, knowledge, education and training in the information ...
Hendrix.J, (1998) Globalizing the curriculum, the clearinghouse, proquest education journals, ...
Hinchcliff, John (2000) Cross-Roads of the New Millennium. Proceedings of ...
Young.T, (2001) Interreligious and intercultural Dialouge In The Mediterian Area ...
Rizivi. Fazal, (2000) Globa liza tion and e duc ation ...
Deutsch. M, (1575) Equity, equality and need: what determine which ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "فرصتها و چالشهای پیش رو در رویکرد جهانی شدن برای تحقیق و توسعه" توسط محمد علی صارمی، دانشگاه امام حسین(ع) - معاونت پژوهش؛ طاهره خدام، مدیریت آموزش و پرورش منطقه یک شهر تهران؛ مریم صارمی، مدیریت آموزش و پرورش منطقه یک شهر ری شهرستانهای تهران نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی ششمین همایش مراکز تحقیق و توسعه صنایع و معادن پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله نظام تحقیق و توسعه ، رویکرد جهانی شدن، فرصتها و چالشها هستند. این مقاله در تاریخ 9 آبان 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2084 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که جهانی شدن و به دنبال آن، جهانی کردن یا جهانی سازی که ارتباط مستقیمی با آینده بشریت دارد جدی‏ترین و مهمترین رویکرد جوامع مختلف، و از جمله چالش‏های جریان‏های فکری و ایدئولوژیک، در دو دهه اخیر بوده است. جهانی شدن در تمام ابعاد خود یک روند تاریخی است که نتیجهٔ نوآوری بشر و پیشرفت تکنولوژی است که به افزایش و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله فرصتها و چالشهای پیش رو در رویکرد جهانی شدن برای تحقیق و توسعه با 15 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.