بررسی رابطه بین شیوه های مقابله و نتایج جراحی لاغری در بیماران با چاقی بیمارگونه

Publish Year: 1402
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 93

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

JR_CPR-1-3_007

تاریخ نمایه سازی: 10 بهمن 1402

Abstract:

زمینه و هدف جراحی برای لاغری یکی از روش های درمان چاقی بیمارگونه است. عوامل فیزیولوژیکی می تواند بر نتایج آن تاثیرگذار باشد. این مطالعه درصدد است تا رابطه بین شیوه های مقابله و نتایج جراحی لاغری در بیماران با چاقی بیمارگونه را بررسی کند.  مواد و روش این مطالعه مشاهده ای آینده نگر بر روی ۸۵ بیماری که تحت جراحی لاغری در کلینیک های بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) و میلاد در تهران (ایران) قرار گرفتند، انجام شده است. شرکت کنندگان پیش و ۲ سال بعد از جراحی با استفاده از روش های پرسش نامه مقابله فولکمن و لازاروس و همچنین سیستم تحلیل و گزارش دهی نتایج جراحی لاغری مورد ارزیابی قرار گرفتند. یافته ها در طول مدت پیگیری، ۹ بیمار از مطالعه خارج شدند. میانگین سنی شرکت کنندگان معادل ۱۱/۵±۳۸/۱۱ سال (بازه ۱۷ تا ۶۵ سال) بود. استراتژی های مقابله که بر مشکلات متمرکز بودند و اجزای آن ها رابطه مثبت معناداری با خروجی های جراحی داشت (P<۰/۰۵)، اما استراتژی های مقابله که بر احساسات متمرکز بودند، هیچ گونه رابطه معنادارای با نتایج جراحی نداشتند (P<۰/۰۵). نتیجه گیری استراتژی های متمرکز بر مشکلات می تواند نتایج جراحی لاغری را پیش بینی کند.

Authors

Atefeh Ghanbari Jolfaei

Deparetment of Psychiatry, Minimally Invasive Surgery Research Centre, Iran University of Medical Sciences, Tehran, Iran.

Yasaman Zahedi

Deparetment of Psychiatry, School of Medicine, Iran University of Medical Sciences, Tehran, Iran.

Abdolreza Pazouki

Department of General Surgery, School of Medicine Minimally Invasive Surgery Research Center, Iran University of Medical Sciences, Tehran, Iran.

Sara Nooraeen

Department of Psychiatry and Psychology, Mayo Clinic, Rochester, Minnesota, United States.

Mohammad Pir Hayati

Department of Psychiatry and Psychology, School of Medicine, Iran University of Medical Sciences, Tehran, Iran.

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :