سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مقایسه عملکرد توربین های گازی ایستگاه های تقویت فشار خطوط اصلی گاز کشور

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 8,538

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IPPC01_098

Index date: 11 November 2006

مقایسه عملکرد توربین های گازی ایستگاه های تقویت فشار خطوط اصلی گاز کشور abstract

کشور ایران دارای ذخایر عظیم گاز است و برای انتقال پیوسته گ از از مبادی تولید به مراکز مصرف ، از خط لوله استفاده می شود . خطوط سراسری اول، دوم، سوم و مقـداری از خـط لولـه چهـارم، در راستای این هدف اجرا و مورد بهره برداری قرار گرفته اند و سای ر خطوط سراسری نیـز در مراحـل اجراء، طراحی و بررسی قرار دارند . در خط لوله به علت وجود تلفات اصطکاکی ، از فشار گاز کاسته می گـردد و بـرای جبـران تلفـات فشار از کمپرسور جهت متراکم کردن گاز استفاده می شود، بههمـین دلیـل در فواصـل مشـخص از خطوط لوله اصلی ( حدود 200 km ـ ) 100 چندین کمپرسور برای متراکم کردن گـاز بـه کـار گرفتـه میشود که مجموعه کمپرسور ها به همراه سایر تجهیزات به عنوان ایستگاه تقویت فشار گاز شناخته میشوند . در ایستگاه های تقویت فشار گاز ، توربین گازی به عن وان محرک کمپرسورها مورد استفاده واقع می گردد که دلایل عمده این انتخاب عبارتند از : ـ انعطاف پذیری عملکرد توربین گاز ( تغییر دور و تغییر دبی ) ـ اقتصادی بودن استفاده از گاز طبیعی به عنوان سوخت نسبت به الکتریسیته ـ دسترسی به گاز در ایستگاههای تقویت فشار گاز ـ توان بالای مورد نیاز کمپرسورهای گاز با توجه به شرایط مختلف کمپرسورها و همچنین باتوجه به تأخر و تقدم زمانی در بهـره بـرداری از خطوط اصلی انتقال گاز و ایسـتگاه هـای تقویـت فشـار، از تـوربین هـای مختلفـی بـرای گردانـدن کمپرسورهای گاز استفاده می شود . در راستای پروژه ممیزی انرژی ایستگاه های تقویت فشـار گـاز ، توربین های فوق، توسط شرکت مشاوران بهسازی، نوسازی انرژی ( مبنـا ) مـورد انـدازگیری، شـبیه سازی و بررسی قرار گرفتهاند که در این مقاله مورد بررسی قرار خواهند گرفت .

مقایسه عملکرد توربین های گازی ایستگاه های تقویت فشار خطوط اصلی گاز کشور Keywords:

توربین گازی , ایستگاه تقویت فشار گاز , راندمان حرارتی

مقایسه عملکرد توربین های گازی ایستگاه های تقویت فشار خطوط اصلی گاز کشور authors

محسن علی مندگاری

شرکت مشانیر بهسازی نوسازی انرژی (مبنا)

علی خواجه مبارکه

شرکت مشانیر بهسازی نوسازی انرژی (مبنا)

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
محمد رضا انصاری، " سیکل توربین گاز و کاربرد آن ...
ون وایلن، زونتاگ، بورگناک، " مبانی ترمودینامیک کلاسیک" مترجم: مهندس ...
آمار تفضیلی شرکت ملی گاز ایران (1383)، مدریت برنامه ریزی ...
Andreas Poullikkas, "An overview of current and future sustainable gas ...
API Standard 616, "Gas Turbines for the petroleum, chemical, and ...
Ernest E. Ludwig, "Applied Process Design for chemical and petrochemical ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مقایسه عملکرد توربین های گازی ایستگاه های تقویت فشار خطوط اصلی گاز کشور" توسط محسن علی مندگاری، شرکت مشانیر بهسازی نوسازی انرژی (مبنا)؛ علی خواجه مبارکه، شرکت مشانیر بهسازی نوسازی انرژی (مبنا) نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس لوله و صنایع وابسته پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله توربین گازی ، ایستگاه تقویت فشار گاز ، راندمان حرارتی هستند. این مقاله در تاریخ 20 آبان 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 8538 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که کشور ایران دارای ذخایر عظیم گاز است و برای انتقال پیوسته گ از از مبادی تولید به مراکز مصرف ، از خط لوله استفاده می شود . خطوط سراسری اول، دوم، سوم و مقـداری از خـط لولـه چهـارم، در راستای این هدف اجرا و مورد بهره برداری قرار گرفته اند و سای ر خطوط سراسری نیـز در مراحـل اجراء، طراحی ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی شبکه گاز طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله مقایسه عملکرد توربین های گازی ایستگاه های تقویت فشار خطوط اصلی گاز کشور با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.