سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

طرح آب شیرین کن های کشور با استفاده از مدل مشارکتی BOO

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,805

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

DOMESTICDEV03_016

Index date: 20 April 2013

طرح آب شیرین کن های کشور با استفاده از مدل مشارکتی BOO abstract

محدودیت منابع مالی دولتی و ضرورت ایجاد تحول و جنبش در اقتصاد کشور با استفاده از ظرفیتهای بخش خصوصی از یک طرف و کمبود شدید منابع آب شیرین در دسترس و نیاز به حجم سرمایه گذاری بالا در مراحل مختلف ساخت تأسیسات آب از طرف دیگر، موضوع ضرورت استفاده از طرحهای BOO جهت ساخت آب شیرین کن های کشور را دو چندان می کند. همچنین در کشور ایران با توجه به کمبود شدید منابع آبی، به ویژه برای مناطقی از کشور که منابع زیرزمینی یا سطحی وجود ندارد، استفاده از روش های تولید آب شرب با احداث تأسیسات آب شیرین کن، تنها گزینه عملی می باشد. چالش اصلی استفاده از این طرح، تضمین لازم جهت خرید آب تولیدی توسط سرمایه گذار و تکلیفی بودن قیمت های خرید و تعرفب آب و عدم امکان خرید آب به قیمت تمام شده بود. قراردادهای BOO با توجه به نوع، پیچیدگی و بزرگی پروژه و همچنین شرایط اقتصادی و قانونی کشور میزبان (سرمایه پذیر) به حمایت های دولتی گوناگونی نیازمند می باشند. بدین جهت اقداماتی جهت ایجاد انگیزه و رفع بخشی از موانع و مشکلات پیش روی سرمایه گذاران بخش خصوصی صورت گرفته که می توان به تضمین خرید آب تولیدی از تأسیسات ایجاد شده توسط دولت و ایجاد ردیف مستقل بودجه ای جهت خرید تضمینی آب بمنظور پرداخت مابه التفاوت قیمت تمام شده تولید و تعرفه اشاره کرد.

طرح آب شیرین کن های کشور با استفاده از مدل مشارکتی BOO Keywords:

تأمین مالی پروژه ها- تأسیسات آب شیرین کن- قراردادهای BOO- قانون خ رید تضمینی آب- محصول پروژه- ریسک سرمایه گذاری

طرح آب شیرین کن های کشور با استفاده از مدل مشارکتی BOO authors

سیدحمیدرضا کشفی

مدیر دفتر تجهیز منابع مالی و گسترش مشارکت بخش غیردولتی شکرت مهندسی آب

فریبا گلریزان

کارشناس ارشد دفتر تجهیز منابع مالی و گسترش مشارکت بخش غیردولتی شرکت مه

امیرحسین رقیمی

کارشناس ارشد دفتر تجهیز منابع مالی و گسترش مشارکت بخش غیردولتی شرکت مه

کامران اسماعیلی

کارشناس ارشد دفتر تجهیز منابع مالی و گسترش مشارکت بخش غیردولتی شرکت مه

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
BOT -1 (ساخت- بهره برداری- انتقال) و کاربرد آن در ...
گزارش فاز 1 پروژه مطالعه بهینه سازی سازمانی در بخش ...
موافقت نامه ساخت، بهره برداری، واگذاری -(BOT) Bui ld-Op erate-Transfer ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "طرح آب شیرین کن های کشور با استفاده از مدل مشارکتی BOO" توسط سیدحمیدرضا کشفی، مدیر دفتر تجهیز منابع مالی و گسترش مشارکت بخش غیردولتی شکرت مهندسی آب ؛ فریبا گلریزان، کارشناس ارشد دفتر تجهیز منابع مالی و گسترش مشارکت بخش غیردولتی شرکت مه؛ امیرحسین رقیمی، کارشناس ارشد دفتر تجهیز منابع مالی و گسترش مشارکت بخش غیردولتی شرکت مه؛ کامران اسماعیلی، کارشناس ارشد دفتر تجهیز منابع مالی و گسترش مشارکت بخش غیردولتی شرکت مه نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی سومین همایش ارتقای توان داخلی با رویکرد مدیریت نوآورانه پروژه پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تأمین مالی پروژه ها- تأسیسات آب شیرین کن- قراردادهای BOO- قانون خ رید تضمینی آب- محصول پروژه- ریسک سرمایه گذاری هستند. این مقاله در تاریخ 31 فروردین 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3805 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که محدودیت منابع مالی دولتی و ضرورت ایجاد تحول و جنبش در اقتصاد کشور با استفاده از ظرفیتهای بخش خصوصی از یک طرف و کمبود شدید منابع آب شیرین در دسترس و نیاز به حجم سرمایه گذاری بالا در مراحل مختلف ساخت تأسیسات آب از طرف دیگر، موضوع ضرورت استفاده از طرحهای BOO جهت ساخت آب شیرین کن های کشور را ... . برای دانلود فایل کامل مقاله طرح آب شیرین کن های کشور با استفاده از مدل مشارکتی BOO با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.