سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی میزان کدورت و ترام فیتوپلانکتونی بااستفاده از تکنیک RS توسط ماهواره MODIS منطقه امیرآباد دریای خزر

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,394

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NATURE01_730

Index date: 20 April 2013

بررسی میزان کدورت و ترام فیتوپلانکتونی بااستفاده از تکنیک RS توسط ماهواره MODIS منطقه امیرآباد دریای خزر abstract

دریاچه خزر به عنوان بزرگترین دریاچه جهان می باشد که به همین خاطر به آن دریا می نامند. پراکنش و غلظت کلروفیل a که به عنوان شاخص بیومس فیتوپلانکتونی و میزان کدورت و بارآلی موجود در آب ها می باشد، از اهمیت بسیار اساسی در مطالعاتبیولوژیکی و کیفیت آب ها برخوردار است. بنابراین برای مطالعه در طی سال های متوالی می توان از آن استفاده نمود. مطالعه حاضر بر میزان کلروفیل a و کدورت در منطقه امیرآباد دریای خزر تأکید دارد که تراکم فیتوپلانکتون ها، میزان کلروفیل a و شفافیت با استفاده از اندازه گیری های زمینی و تکنیک RS (سنجش از راه دور) به همراه سیستم اطلاعات جغرافیایی ( GIS )مورد بررسی قرارگرفت. اطلاعات مربوط به میزان کلروفیل در منطقه امیرآباد از طریق مطالعات گذشته تهیه شده و برای بدست آوردن تصاویر ماهوارهای به سازمان فضایی ایران مراجعه شد

بررسی میزان کدورت و ترام فیتوپلانکتونی بااستفاده از تکنیک RS توسط ماهواره MODIS منطقه امیرآباد دریای خزر Keywords:

بررسی میزان کدورت و ترام فیتوپلانکتونی بااستفاده از تکنیک RS توسط ماهواره MODIS منطقه امیرآباد دریای خزر authors

احسان اولادی

دانشجوی کارشناسی ارشد شیلات،دانشگاه صنعتی اصفهان

صالح سیفی

دانش آموخته کارشناسی ارشد شیلات،اداره حفاظت محیط زیست قائمشهر

امیدوار فرهادیان

استادیار گروه شیلات،دانشگاه صنعتی اصفهان

حسن نصرالله زاده ساروی

استادیار،معاونت پژوهشکده اکولوژی دریای خزر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ادب، ح. عتباتی، آ، امیراحمدی، ا.، اسماعیلی، ر. 1389. پایش ...
اولادی، ج، 1387. سنجش از دور _ تفسیر تصاویر ماهواره‌ای. ...
مستقیمی، ب.، 1384.کتاب حفظ محیط زیست دریای خزر. راهکارهای دیپلماتیک، ...
_ _ _ R. M. 1999. _ fsh production pons ...
Groom, S. B., & Cooper, E. (1989). Real-time satellite processing ...
Haynes, R., Barton, E. D., & Pilling, I. (1993). Development, ...
_ _ _ _ _ Levels in the _ _ ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی میزان کدورت و ترام فیتوپلانکتونی بااستفاده از تکنیک RS توسط ماهواره MODIS منطقه امیرآباد دریای خزر" توسط احسان اولادی، دانشجوی کارشناسی ارشد شیلات،دانشگاه صنعتی اصفهان؛ صالح سیفی، دانش آموخته کارشناسی ارشد شیلات،اداره حفاظت محیط زیست قائمشهر؛ امیدوار فرهادیان، استادیار گروه شیلات،دانشگاه صنعتی اصفهان؛ حسن نصرالله زاده ساروی، استادیار،معاونت پژوهشکده اکولوژی دریای خزر نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی حفاظت و برنامه ریزی محیط زیست پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله دریای خزر، کلروفیل، ماهواره، فیتوپلانکتون، کدورت، بارآلی هستند. این مقاله در تاریخ 31 فروردین 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1394 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که دریاچه خزر به عنوان بزرگترین دریاچه جهان می باشد که به همین خاطر به آن دریا می نامند. پراکنش و غلظت کلروفیل a که به عنوان شاخص بیومس فیتوپلانکتونی و میزان کدورت و بارآلی موجود در آب ها می باشد، از اهمیت بسیار اساسی در مطالعاتبیولوژیکی و کیفیت آب ها برخوردار است. بنابراین برای مطالعه در طی سال های متوالی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی میزان کدورت و ترام فیتوپلانکتونی بااستفاده از تکنیک RS توسط ماهواره MODIS منطقه امیرآباد دریای خزر با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.