سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تحلیل هندسی و جنبشی چینخوردگی مرتبط با گسلش در اسفهرود (جنوب بیرجند)

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 841

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

PNUGEO05_182

Index date: 3 May 2013

تحلیل هندسی و جنبشی چینخوردگی مرتبط با گسلش در اسفهرود (جنوب بیرجند) abstract

واحدهای سنگی در جنوب شهر بیرجند (شرق ایران) به عنوان بخشی از پهنه ی ساختاری سیستان شامل توالی سنگی لیتوسفر اقیانوسی، رخسارههای فلیش، آهکهای تخریبی و سنگهای آذرآواری می باشد . در پهنه گسلی اسفهرود با حرکت امتداد لغز راستگرد با مؤلفهی معکوس، باعث رانده شدن واحدهای افیولیتی بر روی واحدهای جوانتر شده است و طی این راندگی، واحدهای رسوبی ترشیری در مرزکوه و دشت دچار چین خوردگی گردیده اند . با بررسی هندسی و کینماتیکی چینهای مذکور در سه برش عرضی ساختاری با استفاده از روش کمانی (buske) وضعیت فضایی زمین ترسیم گردید. نیمرخهای ترسیمی و وضعیت هندسی و جنبشی چینها و گسلهای منطقهی مورد مطالعه بیانگر این است که چینها مرتبط با گسلش و در گروه چینهای خمگسلی و انتشارگسلی قرار میگیرند.

تحلیل هندسی و جنبشی چینخوردگی مرتبط با گسلش در اسفهرود (جنوب بیرجند) Keywords:

پهنه ساختاری سیستان , چینخوردگی مرتبط با گسلش , راندگی

تحلیل هندسی و جنبشی چینخوردگی مرتبط با گسلش در اسفهرود (جنوب بیرجند) authors

سه یوان رحیمی

دانشجوی کارشناسی ارشد تکتونیک دانشگاه بیرجند، ایران

ابراهیم غلامی

استادیار گروه زمین شناسی دانشگاه بیرجند، بیرجند

محمدمهدی خطیب

دانشیاریار گروه زمین شناسی دانشگاه بیرجند، بیرجند

محمد حسین زرین کوب

استادیار گروه زمین شناسی دانشگاه بیرجند، بیرجند

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
آقانباتی- علی، 1383، زمین شناسی ایران، انتشارات سازمان زمین‌شناسی و ...
حسین مردی- زهره، 1389، بررسی هندسه و کینماتیک چین‌خوردگی مرتبط ...
خطیب- محمد مهدیی، 1368، تحلیل ساختاری کوههای جنوب بیرجند، پایان ...
سناخوان- عطیه، 1389، بررسی چین‌خوردگی منطقه نازلو، NW/رومیه، بیست و ...
Ellio D, 1983, Basic The construction of balanced cross-section;; v. ...
Tirule R, Bell L.R, Griffise R.J and Camp V.E, 1983, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تحلیل هندسی و جنبشی چینخوردگی مرتبط با گسلش در اسفهرود (جنوب بیرجند)" توسط سه یوان رحیمی، دانشجوی کارشناسی ارشد تکتونیک دانشگاه بیرجند، ایران؛ ابراهیم غلامی، استادیار گروه زمین شناسی دانشگاه بیرجند، بیرجند؛ محمدمهدی خطیب، دانشیاریار گروه زمین شناسی دانشگاه بیرجند، بیرجند؛ محمد حسین زرین کوب، استادیار گروه زمین شناسی دانشگاه بیرجند، بیرجند نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی پنجمین همایش ملی زمین شناسی دانشگاه پیام نور پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پهنه ساختاری سیستان، چینخوردگی مرتبط با گسلش، راندگی هستند. این مقاله در تاریخ 13 اردیبهشت 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 841 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که واحدهای سنگی در جنوب شهر بیرجند (شرق ایران) به عنوان بخشی از پهنه ی ساختاری سیستان شامل توالی سنگی لیتوسفر اقیانوسی، رخسارههای فلیش، آهکهای تخریبی و سنگهای آذرآواری می باشد . در پهنه گسلی اسفهرود با حرکت امتداد لغز راستگرد با مؤلفهی معکوس، باعث رانده شدن واحدهای افیولیتی بر روی واحدهای جوانتر شده است و طی این راندگی، واحدهای رسوبی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تحلیل هندسی و جنبشی چینخوردگی مرتبط با گسلش در اسفهرود (جنوب بیرجند) با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.