تبیین رقابت پذیری پایدار از طریق موفقیت بین المللی و نوآوری باز در شرکت های خلاق کوچک و متوسط: نقش تعدیل گر قابلیت اتحاد دیجیتال
Publish place: Innovation Management، Vol: 12، Issue: 2
Publish Year: 1402
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 105
This Paper With 40 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_NOWAV-12-2_003
تاریخ نمایه سازی: 18 فروردین 1403
Abstract:
امروزه، دستیابی به موفقیت و رقابت پذیری پایدار توسط شرکت ها به ویژه برای شرکت های کوچک و متوسط به دلیل محدودیت منابع، بسیار مشکل است. بنابراین دستیابی به این مهم، نیازمند خلاق بودن شرکت ها، به کارگیری رویکردها و راهبردهای جدید برای ورود به بازارهای بین المللی است. ازاین رو، هدف این مطالعه، بررسی نقش تعدیل گری قابلیت اتحاد دیجیتال در رابطه بین نوآوری باز بین المللی، موفقیت بین المللی و رقابت پذیری پایدار در بین شرکت های خلاق کوچک و متوسط است. این پژوهش از انواع بررسی های فرضیه ای و استنتاجی است که پیامدهای کاربردی دارد. جامعه آماری پژوهش شامل شرکت های خلاق کوچک و متوسط ایرانی است. گردآوری داده ها از طریق پرسش نامه استاندارد و با نظرات مدیران جامعه آماری انجام شده است. داده های گردآوری شده به روش الگوسازی معادلات ساختاری توسط نرم افزارهای SPSS۲۴ و SmartPLS۳ تحلیل شده اند. یافته ها نشان می دهند که نوآوری باز بین المللی بر موفقیت بین المللی و رقابت پذیری پایدار، اثر مستقیم دارد. نقش میانجی موفقیت بین المللی در رابطه بین نوآوری باز بین المللی و رقابت پذیری پایدار، معنادار حاصل شد. از سوی دیگر، رابطه بین نوآوری باز بین المللی و موفقیت بین المللی نیز توسط قابلیت اتحاد دیجیتال تعدیل می شود. این مطالعه با ارائه الگوی مفهومی جدید نشان می دهد که شرکت های خلاق کوچک و متوسط برای رسیدن به رقابت پایدار، نیازمند نوآوری باز بین المللی و قابلیت اتحاد دیجیتال هستند که اهمیت زیادی برای موفقیت بین المللی آنها دارند.
Keywords:
نوآوری باز بین المللی , اتحاد دیجیتال , موفقیت بین المللی , رقابت پذیری پایدار , شرکت های خلاق کوچک و متوسط
Authors
Naser Seifollahi
دانشیار گروه مدیریت بازرگانی، دانشکده علوم اجتماعی، دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل، ایران.
Younes Nikkhah
دانشجوی دکتری مدیریت بازرگانی، دانشکده علوم اجتماعی، دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل، ایران.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :