سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی ریسک به روش FMEA و مقایسه RPN قبل و بعد از اقدامات اصلاحی در پروژه احیای مستقیم فولاد بافق

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 7,988

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCOHS07_094

Index date: 7 May 2013

ارزیابی ریسک به روش FMEA و مقایسه RPN قبل و بعد از اقدامات اصلاحی در پروژه احیای مستقیم فولاد بافق abstract

با توجه به اینکه نیروی انسانی مهمترین سرمایه جامعه صنعتی محسوب می شود و حوادث ناشی از کار می تواند خسارات جبران ناپذیری را به این سرمایه عزیز ملی وارد نماید،هدف ما از این مطالعه تجزیه و تحلیل خطرات بالقوه و اثرات آن به روش سیستماتیک که متکی بر قانون (پِشگیری قبل از وقوع) و گامی مؤثر در مدیریت HSE جهت حفظ و صیانت نیروی انسانی و کاهش حوادث ناشی از کار می باشد. مطالعه صورت گرفته از نوع مداخله ای می باشد که در ابتدا تمام فعالیت های کاری در پروژه احیای مستقیم فولاد بافق به 30 شغل تقسیم بندی گردید و به روش FMEA در 555 مورد RPN که نتیجه تیم ارزیابی ریسک پروژه احیای مستقیم فولاد بافق می باشد محاسبه گردید.در مرحله بعد پس از انجام اقدامات اصلاحی ارزیابی ریسک مجدد صورت گرفت و RPN محاسبه گردید و عدد RPN قبل و بعد از انجام اقدامات اصلاحی با استفاده از SPSS و آنالیز Paired-Samples T Test با هم مقایسه گردید.با توجه به نتایج به دست آمده عدد RPN بعد از انجام اقدامات اصلاحی کوچکتر از عدد RPN قبل از انجام اقدامات اصلاحی به دست آمد که نشان دهنده اثربخشی اقدامات کنترلی در این روش می باشد.

ارزیابی ریسک به روش FMEA و مقایسه RPN قبل و بعد از اقدامات اصلاحی در پروژه احیای مستقیم فولاد بافق Keywords:

ارزیابی ریسک به روش FMEA , RPN

ارزیابی ریسک به روش FMEA و مقایسه RPN قبل و بعد از اقدامات اصلاحی در پروژه احیای مستقیم فولاد بافق authors

سید محمد حسینی المدواری

سرپرست واحد HSE پروژه احیای مستقیم فولاد بافق، شهرستان بافق

مجتبی مقدسی

سرپرست واحد HSE پروژه بزرگ احداث کارخانه فولاد بافق(شرکت تام ایران خودرو)،

مهدیه شفیعی زاده بافقی

شاغل در واحد HSE پروژه بزرگ احداث کارخانه فولاد بافق(شرکت تام ایران خودرو)

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Paul Palady, Failiure Modes & Effect Analysis, 1995 by PT ...
Kaiser Permanente. Failure Modes and Effects Analysis (FMEA) Team Instruction ...
Wirth Rudiger, Berthold Bernd, Anita Kramer, Gerhard Pete. Knowledge - ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی ریسک به روش FMEA و مقایسه RPN قبل و بعد از اقدامات اصلاحی در پروژه احیای مستقیم فولاد بافق" توسط سید محمد حسینی المدواری، سرپرست واحد HSE پروژه احیای مستقیم فولاد بافق، شهرستان بافق؛ مجتبی مقدسی، سرپرست واحد HSE پروژه بزرگ احداث کارخانه فولاد بافق(شرکت تام ایران خودرو)،؛ مهدیه شفیعی زاده بافقی، شاغل در واحد HSE پروژه بزرگ احداث کارخانه فولاد بافق(شرکت تام ایران خودرو) نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی هفتمین همایش سراسری بهداشت حرفه ای پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ارزیابی ریسک به روش FMEA، RPN هستند. این مقاله در تاریخ 17 اردیبهشت 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 7988 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با توجه به اینکه نیروی انسانی مهمترین سرمایه جامعه صنعتی محسوب می شود و حوادث ناشی از کار می تواند خسارات جبران ناپذیری را به این سرمایه عزیز ملی وارد نماید،هدف ما از این مطالعه تجزیه و تحلیل خطرات بالقوه و اثرات آن به روش سیستماتیک که متکی بر قانون (پِشگیری قبل از وقوع) و گامی مؤثر در مدیریت HSE ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی ریسک به روش FMEA و مقایسه RPN قبل و بعد از اقدامات اصلاحی در پروژه احیای مستقیم فولاد بافق با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.