سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

استراتژی نوآوری

Publish Year: 1384
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 4,713

This Paper With 20 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CIMRDC05_163

Index date: 15 November 2006

استراتژی نوآوری abstract

نوآوری موفق، بستگی به یکپارچه سازی و توسعه دانش و اطلاعات جدید در فرایند تحقیق و توسعه دارد. از این رو، سازمانها و یا شرکتها ، برای دستیابی به نوآوری موفق، باید فعالیتهای مختلف نوآوری را با هم ترکیب نمایند. به عبارت دیگر ضمن اشتغال به تحقیق و توسعه داخلی ، نوعا باید جهت کسب اطلاعات جدید دربازار تکنولوژی ، بطور موثر با بخشهای تحقیق و توسعه دیگر سازمانهای همگن مشارکت داشته باشند. در این نوشتار، با استناد به نتایج بدست امده از تحقیقات صورت گرفته در این زمینه، اثر بخشی تکمیلی و همپوشانی بین فعالیتهای مختلف نوآوری مورد بررسی قرار می گیرد. بر پایه اطلاعات موجود، سازمانهای تحقیقاتی متکی به استراتژیهای نوآوری مفرد (تحقیقات محض داخلی، و یا منابع صرف خارجی)، اصولا از توانایی و قابلیت کمتری در نوآوری و ارائه محصولات پیشرفته تر در مقایسه با آنهاییکه فعالیتهای داخلی و منابع خارجی را با هم ترکیب می کنند، برخوردارند . این نتیجه با اصل تکمیلی و همپوشانی بین فعالیتهای تحقیق و توسعه خودی و منابع فناوری خارجی هم کاملاً سازگاری دارد. به بیان دیگر، فعالیتهای مختلف تحقیق و توسعه در این شرایط، بطور مثبت وهمسو با هم تشدید شده و عامل مخرک مشترکی را بوجود می آورند. مهمترین نتیجه حاصل از تحقیق اینکه، توانایی برای درک و حمایت استراتژیک از مالکیت معنوی و یک تحقیق و توسعه پایه که به معنای قابلیت درجذب، و پیوند زدن دانش و فن عمل نماید، موثرترین رویکرد و مهمترین عامل تحریک برای فعالیتهای مختلف نوآوری به حساب می آیند.

استراتژی نوآوری Keywords:

استراتژی نوآوری , توانائی جذب , فناوریهای دست یافتنی , تحقیق و توسععه داخلی , منابع خارجی , همبستگی , همپوشانی (مکمل هم بودن) , تحلیل پسگرایی (رگراسیون ) , استراتژی دستیابی , شبکه های تحقیق و توسعه

استراتژی نوآوری authors

بهرام رادمهر

سرپرست امور پژوهش شرکت ملی فولاد ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
مدیریت برآینده با تکنولوژی فردا، ویژگیهای قرن بیست و یکم، ...
الگوبرداری از بهترین _ (Bench Marking)ها تئودورلویت، 1960 ...
جایگاه فعالیتهای R&D درشبکه های صنعتی، ایگور فیلاتوف، کلادیو پیگا، ...
-A. O .Williamson, 1995, Pisano, 1990 ...
Arora & Gambardella, 1990 ...
Arora & Gambardella, 1994, Blonigen & Taylor, 1997 ...
Rosenberg, 1990, Veugelers & Cassiman, 1999 ...
0) -C omp lementarity in the innovation strategy, Bruno Cassiman ...
Internal R&D, External Technology Acquisition, and Cooperation in R&D- Brun ...
R&D Management 33-Blackwell Publishing Ltd., 2003 ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "استراتژی نوآوری" توسط بهرام رادمهر، سرپرست امور پژوهش شرکت ملی فولاد ایران نوشته شده و در سال 1384 پس از تایید کمیته علمی پنجمین همایش مراکز تحقیق و توسعه صنایع و معادن پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله استراتژی نوآوری ، توانائی جذب ، فناوریهای دست یافتنی ، تحقیق و توسععه داخلی ، منابع خارجی ، همبستگی ، همپوشانی (مکمل هم بودن) ، تحلیل پسگرایی (رگراسیون ) ، استراتژی دستیابی ، شبکه های تحقیق و توسعه هستند. این مقاله در تاریخ 24 آبان 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 4713 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که نوآوری موفق، بستگی به یکپارچه سازی و توسعه دانش و اطلاعات جدید در فرایند تحقیق و توسعه دارد. از این رو، سازمانها و یا شرکتها ، برای دستیابی به نوآوری موفق، باید فعالیتهای مختلف نوآوری را با هم ترکیب نمایند. به عبارت دیگر ضمن اشتغال به تحقیق و توسعه داخلی ، نوعا باید جهت کسب اطلاعات جدید دربازار تکنولوژی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله استراتژی نوآوری با 20 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.