سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مدیریت بحران در سکونتگاههای روستایی مطالعهی موردی: حرکات تودهای حاصل از زلزله در شهرستان هریس

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,095

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICIWG05_099

Index date: 10 May 2013

مدیریت بحران در سکونتگاههای روستایی مطالعهی موردی: حرکات تودهای حاصل از زلزله در شهرستان هریس abstract

بحران حادثهای است که به طور طبیعی و یا به وسیلهی بشر، به طور ناگهانی و یا به صورت فزاینده به وجود آید که برای برطرف کردن آن نیاز به اقدامات اضطراری، اساسی و فوق العاده باشد. ازاینرو مدیریت بحران علمی است کاربردی که باشناخت مشاهدات و تجزیه و تحلیل دادهها بصورت سیستمی جهت یافتن ابزار و راحلهایی که به وسیلهی آن از یک سو بتوان از وقوع فاجعه پیشگیری کرد و یا مقابله نمود و از سوی دیگر در صورت وقوع آن نسبت به امداد رسانی و بهبوداوضاع اقدام نمود. از آنجایی که بحران ناشی از زلزله شامل مراحل قبل از زلزله، هنگام رخداد زلزله و بعد از زلزله را شاملمیشود و حرکات تودهای متعاقب زلزله و در نتیجهی نیروهای آزاد شده تحت تاثیر زلزله، با تحریک مناطق حساس لیتولوژیکی رخ میدهد میتوان پژوهش حاضر را با هدف ارزیابی بحران در قبل از وقوع زلزله و بعد از وقوع آن در احیاء مناطق تخریب شده با استفاده از تکنیکهای سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیاییGIS)با تاکید بر حرکات تودهای ناشی از زلزله در سکونتگاههای روستایی شهرستان هریس عنوان نمود. لذا با استفاده از تصاویر ماهوارهای و نقشههای پایه و برداشتهای میدانی مناطق حساس به حرکات تودهای ممیزی و تحت نقشهی پهنهبندی استخراج گردید.

مدیریت بحران در سکونتگاههای روستایی مطالعهی موردی: حرکات تودهای حاصل از زلزله در شهرستان هریس Keywords:

مدیریت بحران , هریس , زلزله GIS & RS

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
_ عظیمی حسینی، م و همکاران. کاربرد GIS در مکان‌یابی، ...
ضیائی، ح. اصول مهندسی آبخیزداری، چاپ سوم، انتشارات آستان قدس ...
حمدی، ح و همکاران. پهنه‌بندی خطر حرکت‌های توده‌ای با استفاده ...
جوکار سرهنگی، ع و همکاران. پهنه‌بندی خطر زمین‌لغزش در حوضه‌ی ...
محمدی، م و همکاران. ارزیابی مدل‌های عامل اطمینان، ارزش اطلاعاتی ...
عظیم‌پور، ع و همکاران. ارزیابی نتایج مدل AHP در پهنه‌بندی ...
Collison, A & et al. Modelling the impact of predict ...
Blochl, A & B, Braun, Economic assessmen of landslide risks ...
Dhakal, A.S & R.C. Sidle, Long-term modeling of landslides for ...
Simon, A & A.J.C. Collison, Quantifying the mechanical and Hydrologic ...
Dai, F.C & et al. Landslide risk assessment and management: ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مدیریت بحران در سکونتگاههای روستایی مطالعهی موردی: حرکات تودهای حاصل از زلزله در شهرستان هریس" توسط نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی پنجمین کنگره بین المللی جغرافیدانان جهان اسلام پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مدیریت بحران، هریس، زلزله GIS & RS هستند. این مقاله در تاریخ 20 اردیبهشت 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1095 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بحران حادثهای است که به طور طبیعی و یا به وسیلهی بشر، به طور ناگهانی و یا به صورت فزاینده به وجود آید که برای برطرف کردن آن نیاز به اقدامات اضطراری، اساسی و فوق العاده باشد. ازاینرو مدیریت بحران علمی است کاربردی که باشناخت مشاهدات و تجزیه و تحلیل دادهها بصورت سیستمی جهت یافتن ابزار و راحلهایی که به ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی زلزله و مدیریت بحران طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله مدیریت بحران در سکونتگاههای روستایی مطالعهی موردی: حرکات تودهای حاصل از زلزله در شهرستان هریس با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.