سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

طبقه بندی پدیده فرورزونانس توسط شبکة عصبی کوانتیزه کننده برداری و بر اساس ویژگیهای استخراج شده توسط تبدیل موجک

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,647

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

PSC21_096

Index date: 18 November 2006

طبقه بندی پدیده فرورزونانس توسط شبکة عصبی کوانتیزه کننده برداری و بر اساس ویژگیهای استخراج شده توسط تبدیل موجک abstract

یکی از عوامل سوختن و خرابی ترانسفورماتورها در سیستم های قدرت، وقوع پدیده فرورزونانس است . بنابراین شناسایی پدیده فرورزونانس از اهمیت خاصی برخوردار است . در ایـن مقالــه کــارکرد شــبکة عصــبی یــادگ یری کــوانتیزه کننــده برداری ) ١( LVQ در طبقه بندی دو دسته سیگنال که دسـته اول شامل انواع فرورزونانس و دسـته دوم شـامل انـواع کلیـدزنی خازنی، کلیدزنی بار، کلیـدزنی ترانسـفورماتور مـی باشـد , بـا استفاده از ویژگیهای استخراج شـده توسـط تبـدیل موجـک ٢ خانوادة Daubechies تا شش س طح مورد بررسی قرار گرفتـه است . انرژی شش سیگنال جزئیات حاصـل از اعمـال تبـدیل موجک به عنوان ویژگیهای اسـتخراج شـده از الگوهـا، بـرای آموزش و امتحان شبکة عصبی LVQ بکار رفته است . در انتهـا نتایج این روش با نتایج الگوریتم فوق توسـط شـبکه عصـبی رقابتی مقایسه شده است

طبقه بندی پدیده فرورزونانس توسط شبکة عصبی کوانتیزه کننده برداری و بر اساس ویژگیهای استخراج شده توسط تبدیل موجک Keywords:

EMTP , تبدیل موجک , پدیده فرورزونانس , نرم افزار LVQ شبکة عصبی

طبقه بندی پدیده فرورزونانس توسط شبکة عصبی کوانتیزه کننده برداری و بر اساس ویژگیهای استخراج شده توسط تبدیل موجک authors

گیو مکریانی

دانشگاه آزاد اسلامی بوکان

محمودرضا حقی فام

دانشگاه تربیت مدرس

جمال اسماعیل پور

دانشگاه آزاد اسلامی بوکان

مقاله فارسی "طبقه بندی پدیده فرورزونانس توسط شبکة عصبی کوانتیزه کننده برداری و بر اساس ویژگیهای استخراج شده توسط تبدیل موجک" توسط گیو مکریانی، دانشگاه آزاد اسلامی بوکان؛ محمودرضا حقی فام، دانشگاه تربیت مدرس؛ جمال اسماعیل پور، دانشگاه آزاد اسلامی بوکان نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی بیست و یکمین کنفرانس بین المللی برق پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله EMTP ، تبدیل موجک، پدیده فرورزونانس , نرم افزار LVQ شبکة عصبی هستند. این مقاله در تاریخ 27 آبان 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1647 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از عوامل سوختن و خرابی ترانسفورماتورها در سیستم های قدرت، وقوع پدیده فرورزونانس است . بنابراین شناسایی پدیده فرورزونانس از اهمیت خاصی برخوردار است . در ایـن مقالــه کــارکرد شــبکة عصــبی یــادگ یری کــوانتیزه کننــده برداری ) ١( LVQ در طبقه بندی دو دسته سیگنال که دسـته اول شامل انواع فرورزونانس و دسـته دوم شـامل انـواع کلیـدزنی خازنی، کلیدزنی ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی شبکه عصبی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله طبقه بندی پدیده فرورزونانس توسط شبکة عصبی کوانتیزه کننده برداری و بر اساس ویژگیهای استخراج شده توسط تبدیل موجک با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.