سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تاثیر حضور منابع تولید پراکنده بر پایداری ولتاژ شبکه توزیع

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 4,260

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

PSC21_172

Index date: 18 November 2006

تاثیر حضور منابع تولید پراکنده بر پایداری ولتاژ شبکه توزیع abstract

در این مقاله تاثیر حضور منا بع تولید پراکنده (DG) بر پایداری ولتاژ شبکه توزیع مورد مطالعه و بررسـی قـرار گرفتـه اسـت . بدین منظور رفتار دینامیکی یک شبکه توزیع نمونه در شرایط بروز اتصال کوتاه سه فاز به زمین متقـارن بـا اسـتفاده از نـرم افزار Matlab/Simulink شبیه سازی شـده اسـت . تغییـرات ولتاژ د ر حالتی که فیدرهای توزیع به صورت کابل زیر زمینـی و یا خط هوایی هستند، همچنین در شرایط دیماند بار حداکثر و حداقل بررسی و با همدیگر مقایسه شده است . علاوه بر آن به ازای توانهای خروجی مختلف ژنراتور، پایداری ولتاژ شبکه بررسی شده است . نتایج شبیه سـازی نشـان مـی دهـد کـه در شرایط خطا در شبکه، اگر ژنراتور در حداکثر توان نامی خـود کار کند، احتمال ناپایداری ولتاژ وجود دارد . همچنین زمانیکـه فیدرهای شبکه کابل باشند، به خاطر راکتانس کوچکتر آنها در مقایسه با خط هوایی، سطح پایداری گذرای سیسـتم افـزایش پیدا کرده و سیستم پایدار می شود.

تاثیر حضور منابع تولید پراکنده بر پایداری ولتاژ شبکه توزیع Keywords:

تاثیر حضور منابع تولید پراکنده بر پایداری ولتاژ شبکه توزیع authors

محسن صدقی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی برق قدرت دانشگاه تهران

سعید افشارنیا

استادیار مهندسی برق قدرت دانشگاه تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
R. K.Jaganathan, Power system analysis of grid connected embedded generators, ...
N.Jenkins, ، Embedded generation', Power Engineering Journal, June 1995, Vol.9, ...
W.Freitas, J.Viera, A.Morelato, L.Silva, V.Costa and F.Lemos *Comparative analysis between ...
V.L.de Abreu, A.S. Marques, W.Freitas and C.P.da Silva, ;"Impact of ...
N.Jenkins and G.Strbac, _ of embedded generation On distribution system ...
J.Duncan Glover and M.Sarma, Power system analysis and design, 2". ...
X، = 0.1180 Pu X = (0.1180 Pu _ 0.0500 ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تاثیر حضور منابع تولید پراکنده بر پایداری ولتاژ شبکه توزیع" توسط محسن صدقی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی برق قدرت دانشگاه تهران؛ سعید افشارنیا، استادیار مهندسی برق قدرت دانشگاه تهران نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی بیست و یکمین کنفرانس بین المللی برق پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تولید پراکنده، پایداری ولتاژ، ژنراتور سنکرون، شبکه توزیع هستند. این مقاله در تاریخ 27 آبان 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 4260 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این مقاله تاثیر حضور منا بع تولید پراکنده (DG) بر پایداری ولتاژ شبکه توزیع مورد مطالعه و بررسـی قـرار گرفتـه اسـت . بدین منظور رفتار دینامیکی یک شبکه توزیع نمونه در شرایط بروز اتصال کوتاه سه فاز به زمین متقـارن بـا اسـتفاده از نـرم افزار Matlab/Simulink شبیه سازی شـده اسـت . تغییـرات ولتاژ د ر حالتی که فیدرهای توزیع ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تاثیر حضور منابع تولید پراکنده بر پایداری ولتاژ شبکه توزیع با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.