سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مدیریت پژوهش و فناوری در دانشگاه ها و مراکز پژوهشی، مفاهیم، تجارب و چالش ها

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,569

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCRT02_003

Index date: 1 June 2013

مدیریت پژوهش و فناوری در دانشگاه ها و مراکز پژوهشی، مفاهیم، تجارب و چالش ها abstract

توسعه پژوهشی، فناوری و نوآوری به ندرت حاصل فعالیت فرد یا شرکت خاصی است و در اکثر موارد حاصل فعالیت شبکه ای از اجزا و مستلزم روابط مناسب این اجزا است. مجموعه این اجزا و روابط میان آن ها باید جریان دانش( از شکل گیری ایده تا تبدیل شدن آن به محصول یا خدمتی قابل عرضه) را تسهیل کند و ارتباط این مهم با ساختار جدید دانشگاه ها و موسسات پژوهشی مرتبط است و بحث مهندسی مجدد را تداعی می کند. مهندسی مجدد 1 و مهندسی ارزش امروزه به عنوان رویکردهای نوین از دریچه ى کاملا جدیدی به سازمان ها می نگرند. در حال حاضر در دوره ای به سرمی بریم که تغییرات آن به مراتب بنیادی تر از تغییر و تحولات صنعتی است، از همین رو سازمان ها برای حفظ بقا و حضور خود در صحنه ى رقابت، ناگزیر به دگرگونی و استفاده از تازه ترین دستاوردهای تکنولوژی برای دست یابی به بالاترین سطح بهبود توانایی های خود و کارکنان شان هستند. مدیران موسسات و سازمان ها نیاز دارند تا با مفاهیم مهندسی مجدد فرآیندهای کسب و کار و همچنین چگونگی اداره نیروی انسانی شاغل در سازمان خویش آشنا شوند. امروزه مهندسی مجدد به یکی از داغترین بحثهای مدیریتی تبدیل شده است. که بر طراحی مجدد فرآیندهای کاری جهت دستیابی به بهره وری و مزیت رقابتی تمرکز می کند. در سال های اخیر، دانشگاه ها نیز به دلیل پیشرفت در فناوری، افزایش هزینه آموزش، رقابت جهانی و انتظار جامعه، با چالش ها و بحران های زیادی روبرو هستند، و بسیاری از آنها به اقدام های مهندسی مجدد و طراحی مجدد فرآیندهای خود روی آورده اند. در حال حاضر در عرصه آموزش عالی بسیاری از دانشگاه ها از برنامه های مهندسی مجدد و طراحی مجدد در فرآیند های اداری خود بهره می گیرند، برخی از این دانشگاه ها که گزارش هایی در مورد برنامه هایشان اعلام نموده اند عبارتند از دانشگاه های Delaware, Virginia, Sheffield, Kansas, Maryland و بسیاری از دانشگاه های دیگر. لذا مقاله حاضر به بحث و بررسی پیرامون این موضوع پرداخته است. روش گردآوری داده ها از نوع کتابخانه ای و بررسی پیشینه های تحقیقات مرتبط با موضوع تحقیق بوده است و شیوه تجزیه و تحلیل داده از نوع محتوایی می باشد.

مدیریت پژوهش و فناوری در دانشگاه ها و مراکز پژوهشی، مفاهیم، تجارب و چالش ها Keywords:

مدیریت پژوهش و فناوری در دانشگاه ها و مراکز پژوهشی، مفاهیم، تجارب و چالش ها authors

عبدالمحمد مهدوی

استادیار، دکترای تخصصی مدیریت سیستم ها، دانشکده علوم اجتماعی و اقتصاد

مهتا جودزاده

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مدیریت، دانشکده اقتصاد و علوم اجتماعی، دا

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
احمدی، ع.(1386) تحلیل محتوا چیست، WWW. khabarnevi s.blogfa.com ...
اخوان، پ، جعفری، م.(1388) ابعاد مهندسی مجدد در سازمان، WWW. ...
اسلطانی، ب، پژوهش و فناوری در نظام ملی نوآوری کشور، ...
آسلطانی، ب، بی رنگ، ع.(1385) پارک ها ومراکز رشد در ...
آفرقانی، ع، انصاری، ر، ضرورت توسعه نظام ملی نوآوری در ...
بهروز، ر، البدوی، ا، دانش موجود ما درحوزه مهندسی مجدد ...
ابحرینی، ص.(1389) بررسی تحلیلی اجرای مهندسی مجدد در آموزش عالی ...
احیدری، ا، کارآفرینی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی، سایت www.asriran.ino ...
ارضائیان، ع.(1385) مبانی سازمان ومدیریت، تهران: انتشارات سمت ...
اگرامی، م، آموزش مهندسی مجدد فرآیندهای کسب WWW. kasbyar.com، وکار ...
منطقی، م، حسنی، ع، بوشهری، ع، شناسایی چالش های سیاست ...
نوده فراهانی، م، پرخوان رازلیقی، م.(1382) نقش فناوری اطلاعات در ...
نسیمی، همایون، کارگیری مدلهای نظام ملی مدیریت نوآوری، _ _ ...
Jain, R, Gunasekaran, A, Chandrasekara, A, Evolving role of business ...
.Hartini, A, Francis, A, Zairi, M(20 07) Business process reengineering: ...
Haafizadeh, _ Osouli, E(20 1 1) Process selection in re-engineering ...
Cheog. K.F. R.Southern cross university. Li smire. Australia.Tsu .Eric.the Hong ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مدیریت پژوهش و فناوری در دانشگاه ها و مراکز پژوهشی، مفاهیم، تجارب و چالش ها" توسط عبدالمحمد مهدوی، استادیار، دکترای تخصصی مدیریت سیستم ها، دانشکده علوم اجتماعی و اقتصاد؛ مهتا جودزاده، دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مدیریت، دانشکده اقتصاد و علوم اجتماعی، دا نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی مدیریت پژوهش و فناوری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پژوهش، مدیریت پژوهش، فناوری، دانشگاه، مراکز پژوهشی هستند. این مقاله در تاریخ 11 خرداد 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1569 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که توسعه پژوهشی، فناوری و نوآوری به ندرت حاصل فعالیت فرد یا شرکت خاصی است و در اکثر موارد حاصل فعالیت شبکه ای از اجزا و مستلزم روابط مناسب این اجزا است. مجموعه این اجزا و روابط میان آن ها باید جریان دانش( از شکل گیری ایده تا تبدیل شدن آن به محصول یا خدمتی قابل عرضه) را تسهیل کند و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مدیریت پژوهش و فناوری در دانشگاه ها و مراکز پژوهشی، مفاهیم، تجارب و چالش ها با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.