سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی سیستم حفاظتیHIPPSبین پالایشگاه و سکو های پارس جنوبی

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 4,444

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

RESERVOIR02_055

Index date: 1 June 2013

بررسی سیستم حفاظتیHIPPSبین پالایشگاه و سکو های پارس جنوبی abstract

برای هر فاز میدان گازی پارس جنوبی یک سکو در نظر گرفته شده که شامل ده چاه تولیدی است، ترکیبات خروجی از هر چاه وارد یک شیر فشار شکن (choke valve)شده پس از افت فشار، خروجی از هر ده چاه تولیدی با هم ترکیب شده و وارد یک شاهراه (manifold) شده و توسط یک خط لوله 32 اینچی به ساحل ارسال می شود. خوراک ورودی به پالایشگاه ابتدا وارد واحد دریافت خوراک (unit 100)شده که این به منظور دریافت یک جریان چند فازی متشکل از گاز، مایعات گازی و آب حاوی گلایکول از جانب دو خط 32 اینچی که از سکوها منشأ می‎گیرند، طراحی شده است. هدف از این بخش، جدا کردن گاز از مایعات همراه و فرستادن گاز به واحدهای تصفیه گازی پایین دستی می‎باشد. گاز جدا شده در سیلاب گیر (Slug Catcher) سپس به سمت ایستگاه افت فشار(Let down Station) فرستاده شده و پس از کاهش فشار به جدا کننده های فشار بالا (HP Separators 100-D-101A/B) می‎رسد در نهایت گاز ترش به سمت واحد شیرین‎سازی گاز می‎رودunit 101) ) تا تصفیه شود. بسته به دمای گاز رسیده از خط لوله دریایی ((Sea Line در تابستان و زمستان، گاز در مقابل بخار فشار پایین Steam) LP) گرم می‎شود تا از بوجود آمدن هیدرات جلوگیری شود. ایستگاه کاهش فشار گاز به منظور نگهداشتن فشار لازم در ورودی واحدهای شیرین‎سازی طراحی شده است. این فشار بوسیله شیر (PV- 0037A/B) کنترل می‎شود. در این مقاله به بررسی سیستم حفاظتی HIPPS و نحوه عملکرد آن بین سکو و پالایشگاه پرداخته می شود.

بررسی سیستم حفاظتیHIPPSبین پالایشگاه و سکو های پارس جنوبی Keywords:

بررسی سیستم حفاظتیHIPPSبین پالایشگاه و سکو های پارس جنوبی authors

مهدی فکوری

دانشکده مهندسی نفت ،دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات فارس

سعید جمشیدی

استاد یار دانشکده مهندسی نفت، دانشگاه صنعتی شریف

بیژن هنرور

استاد یار دانشکده مهندسی نفت ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Equipment and Engineering Documents Identification and Numbering for On-Shore Facilities, ...
Frank P. Lees, Loss Prevention in the Process Industries. ...
Operating Manual for Reception Facilities unt 100, south pars Gas ...
OREDA (Offshore Reliability Data) Handbook, DNV Technica, 4th Edition, 2002. ...
Premier Consulting Services, Failure Rate Data for Tricon Triple Modular ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی سیستم حفاظتیHIPPSبین پالایشگاه و سکو های پارس جنوبی" توسط مهدی فکوری، دانشکده مهندسی نفت ،دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات فارس؛ سعید جمشیدی، استاد یار دانشکده مهندسی نفت، دانشگاه صنعتی شریف؛ بیژن هنرور، استاد یار دانشکده مهندسی نفت ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش علمی مهندسی مخازن هیدروکربوری، علوم و صنایع مرتبط پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سیلاب گیر، ایستگاه افت فشار، سیستم حفاظتی HIPPS هستند. این مقاله در تاریخ 11 خرداد 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 4444 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که برای هر فاز میدان گازی پارس جنوبی یک سکو در نظر گرفته شده که شامل ده چاه تولیدی است، ترکیبات خروجی از هر چاه وارد یک شیر فشار شکن (choke valve)شده پس از افت فشار، خروجی از هر ده چاه تولیدی با هم ترکیب شده و وارد یک شاهراه (manifold) شده و توسط یک خط لوله 32 اینچی به ساحل ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی سیلاب طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی سیستم حفاظتیHIPPSبین پالایشگاه و سکو های پارس جنوبی با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.