سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

کاربرد انرژی ثقل در راهبری شبکه های آبیاری تحت فشار

Publish Year: 1378
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,840

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NEC02_101

Index date: 22 November 2006

کاربرد انرژی ثقل در راهبری شبکه های آبیاری تحت فشار abstract

اقلیم خشک و نیمه خشک کشور محدودیت منابع آب ر بدنبال داشته و لذا به نظر می رسد که تامین مواد غذائی تنها با توسعه منابع آب میسر نخواهد شد . در این راستا چگونگی بهره برداری از منابع آب می بایست مورد تجدید نظر اساسی قرار گیرد . بازده کل آبیاری در کشور بین 15 تا 40 درصد گزارش شده است . بیشترین بازده در مناطقی مشاهده می شود که سرمایه گذاری خصوصی با مدیریت متمرکز اعمال شده است . یکی از روش های مناسب استفاده از سیتم آبیاری تحت فشار می باشد . در مطالعه حاضر شبکه آبیاری شهید یعقوبی مورد بحث و بررسی قرار می گیرد .

کاربرد انرژی ثقل در راهبری شبکه های آبیاری تحت فشار Keywords:

کاربرد انرژی ثقل در راهبری شبکه های آبیاری تحت فشار authors

سعید نی ریزی

شرکت مهندسی مشاور طوس آب

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :

مقاله فارسی "کاربرد انرژی ثقل در راهبری شبکه های آبیاری تحت فشار" توسط سعید نی ریزی، شرکت مهندسی مشاور طوس آب نوشته شده و در سال 1378 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی انرژی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آبیاری – انرژی – کشاورزی – نیروی ثقل – آبیاری تحت فشار هستند. این مقاله در تاریخ 1 آذر 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1840 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که اقلیم خشک و نیمه خشک کشور محدودیت منابع آب ر بدنبال داشته و لذا به نظر می رسد که تامین مواد غذائی تنها با توسعه منابع آب میسر نخواهد شد . در این راستا چگونگی بهره برداری از منابع آب می بایست مورد تجدید نظر اساسی قرار گیرد . بازده کل آبیاری در کشور بین 15 تا 40 درصد گزارش ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی کشاورزی عمومی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله کاربرد انرژی ثقل در راهبری شبکه های آبیاری تحت فشار با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.